MagyarBrands

MagyarBrands

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.
A Program három kategóriában díjazza a legkiválóbb hazai márkákat. 2018 óta pedig a Kiváló Munkáltatói Márka kategóriára is lehet pályázni. 

 

Kiváló Fogyasztói Márka 
 

Kiváló Üzleti Márka
 

Innovatív Márka
 

 

Kiváló Munkáltatói Márka 
 Kiváló Munkáltatói Márka
 

A MagyarBrands Program 2018-ban új kategóriával bővült, amely a legkiválóbb hazai munkáltatókat hivatott díjazni. 

A díj elnyerésének alapfeltétele, hogy a pályázó márkának nyernie kell a Kiváló Fogyasztói Márka, a Kiváló Üzleti Márka vagy az Innovatív Márka Kategóriában.

További feltétel, hogy a pályázó márkának a Kiváló Munkáltatói Márka kategória feltételeinek is meg kell felelnie, amely az alábbi szempontokat vizsgálja:

  • HR adatok: Munkatársak számának, béreknek a változása, fluktuáció mértéke
  • Munkáltatói Márkaépítés: A vállalat milyen béren kívüli juttatásokat ad, milyen aktivitást végez a munkáltatói környezet javítása érdekében
  • Munkahely Vonzerő: Mennyire szívesen dolgozna a márkánál? 

A pályázaton való részvétel díjmentes. A minősítést elnyert brandeknek lehetőségük nyílik a MagyarBrands logó használatára jogdíj megfizetése mellett, valamint a többi, MagyarBrands-díjas, piacvezető márkával közös médiakampányban, tréningeken és márkakutatási lehetőségekben is résztvenni a BrandExcellence Programban keretében.

A 2019-es pályázati határidő lejárt. 
Következő pályázati időszak: 2020. tavasza