FUTÓSEGÍTSÉG!

Az oldalon elérhetőek a MagyarBrands korábbi hírlevelei.

Rendhagyó segítségkérés a Superbrands Különdíjasként is elismert Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványtól

 

 

2014. október 11-én a 29. SPAR Budapest Maratonon valódi Piros Orr bohócdoktorok indulnak a futóversenyen, hogy ezzel is felhívják a figyelmet egy nemes kezdeményezésre.

 

Az Alapítvány 2 millió forintot szeretne összegyűjteni, mely összeg fedezi a Pető Intézetben tartott egy évnyi bohócdoktori vizitek díját, azaz közel 2700 sérült gyermek felvidítását. Az Alapítvány a futáson részt vevő Piros Orr bohócdoktorok támogatására keres partner cégeket!

 

A Piros Orr Alapítvány bohócdoktorai az ország 12 gyermekkórházát és 2 idősek otthonát látogatják heti rendszerességgel, hogy a beteg gyerekeket és felnőtteket felvidítsák, s ezáltal könnyebbé tegyék a kórházi tartózkodást, valamint lelkileg is segítsék a betegek gyógyulását.

 

A Piros Orr Bohócdoktorok képzett színészek, művészek, akik folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt. Az Alapítvány működésének elmúlt 18 éve alatt, a Piros Orr Bohócdoktoroknak több mint 246.000 beteg gyermeknek az arcára sikerült mosolyt varázsolni, s így a kórházi kezelésüket elősegíteni.

 

A hagyományos kórházi viziteken túl, 2014-ben sikeresen elindult egy Zenekaraván nevű új program is, mellyel a Piros Orr Bohócdoktorok olyan gyógyító- és tanintézményeket keresnek fel, ahol mentálisan és halmozottan sérült, speciális törődést igénylő gyermekek vannak.

 

Az Alapítvány az elmúlt években több alkalommal részt vett különböző sporteseményeken és szervezett jótékonysági futásokat. Legközelebb az alábbi eseményen lesz jelen.

 

 

 

A rendezvény:

29. SPAR BUDAPEST MARATON

 

A rendezvény időpontja: 2014. október 11. (szombat)

 

A rendezvény helyszíne:Budapest (Rajt: Hősök tere, Cél: 56-osok tere)

 

A rendezvényen részt vevő futók száma: közel 22.000 ember

 

 

 

 

 

 

A rendezvény kapcsán a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány a versenyen induló Piros Orr bohócdoktoroksegítségével 2 millió forintot szeretne összegyűjteni, mely összeg fedezi a Pető Intézetben tartott egy évnyi bohócdoktori vizitek díját, azaz közel 2700 gyermek felvidítását.

 

Jelenleg a futó Piros Orr bohócdoktorok támogatására keresünk olyan cégeket ill. támogatókat, akik pénzbeli adománnyal tudják segíteni a kitűzött cél elérését, azaz a Pető Intézetben tartott vizitek megvalósulását.

 

A legalább 500.000 Ft. támogatást vállaló vállalati támogatók számára a Piros Orr Alapítvány az alábbiakat tudja felajánlani:

 

  • Adományozási szerződéskötés esetén az adomány összegéről az Alapítvány az adóalap megállapítása céljából igazolást tud kiállítani, mellyel az adományozó vállalat adóalap kedvezményt vehet igénybe.
  • Az Alapítvány vállalja, hogy saját kommunikációs csatornáin közzéteszi a vállalati támogatóit. Ez magában foglalja a következőket:

A Támogató logójának megjelenítése a 40.000 fő egyéni adományozónak küldött őszi/téli Piros Orr hírlevélben.

A Támogató feltüntetése az Alapítvány hivatalos honlapján: www.pirosorr.hu, valamint hivatalos facebook oldalán: www.facebook.com/PirosOrr (mely oldal jelenleg 8760 követővel rendelkezik).

  • A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány hozzájárul, hogy a Támogató az Alapítványt, mint CSR partnerét tüntesse fel a saját kommunikációjában.

A Támogató által kiválasztott Piros Orr bohócdoktor a Támogató cég logójával ellátott Piros Orr pólót viseli a Budapest Maraton ideje alatt, valamint az Alapítvány a sportesemény helyszínén közös emlékfotót készít a cég alkalmazottjaival.

 

A Budapest Maratonon induló Piros Orr Bohócdoktorok:

 

Dr. Bigyó                                     Dr. Szamóca                                 Dr. Tiptop

 

 

                

       

Dr. Hablaty

 

 

 

   „Fussunk együtt Maratont a Piros Orrért!”

 

Amennyiben támogatni kívánja az Alapítvány célkitűzését,

kérjük vegye fel a kapcsolatot az Alapítvány munkatársával!

 

 

További információk:

Turopoli Eszter / PR és vállalati kapcsolatok

Telefon: +36 1 302 44 52 / E-mail: eszter.turopoli@pirosorr.hu

Honlap: www.pirosorr.hu / Facebook: www.facebook.com/PirosOrr