Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Bankráció.hu

A márka rövid bemutatása és története:

 

Kik vagyunk? Fiatal közgazdászok, akik megelégelték azt a sok irracionális döntést, amit az emberek pénzügyeikben hoznak.

Mi a célunk? Objektív összehasonlító információval és tudással szeretnénk segíteni mindenkinek bankjuk és pénzügyi termékeik kiválasztásában. Elég volt a "sales-dumából" és a vásárlásösztönzésből, szeretnénk, hogy végre a józan ész, azaz a ráció döntsön.

Miért BankRáció? Már az ókori görögök rájöttek, hogy a gondolkodás nem abszolút, hanem relatív. Mindent csak valamihez viszonyítva, hasonlítva érdemes szemlélni - így lehetséges a lehető legobjektívebben látni a valóságot. Nem véletlen, hogy az angol "ratio" szó arányt jelent (nálunk ugye észt, ésszerűséget). Nevünk tehát egyben víziónk: bankok és ajánlataik összehasonlítása, hogy az ügyfeleink ésszerű döntést tudjanak hozni.

Mit csinálunk? Rengeteget dolgozunk azon, hogy a bankok legkülönfélébb logikával és árazási rendszerével kialakított termékeit összehasonlíthatóvá tegyük. Elvileg minden adat, amiből dolgozunk publikus - mi a "nyers" adatokból használható információt gyúrunk. Ezen kívül útmutatóinkkal és videóinkkal segítjük a bank- és pénzvilág jobb megértését.

Mikor indultunk? Közel 2 éves előkészítési munkák után 2011 júniusában indult portálunk.

Honnan van bevételünk? Ha a portálunkon igényelsz terméket, azt mi közvetítjük a bankba, amiért jutalékot kapunk. Ezt a bank beépíti termékei árába, tehát ugyanazt (vagy akár jobb) kondíciókat tudunk az ügyfeleinknek intézni, ha nálunk érdeklődsz először és nem a bankfiókban.

A bankok közös vállalkozása vagyunk? Nem, mi nem a Bankszövetség vagy egyéb érdekvédelmi kör része vagyunk. Csupán úgy látjuk, hogy a bankok - a sok negatív egyéni tapasztalat ellenére - a gazdaság alappillérei, szükségünk van rájuk és közös nemzeti érdek, hogy a bankrendszer érthető és használható legyen mind a lakosság, mind a vállalkozások számára.

 

Weboldal: http://www.bankracio.hu/

Kapcsolat:

Bankráció Kft.

Cím: 1027 Budapest, Ganz utca 11. 3. em. 3.

Telefon: +36 (30) 612 0224

Email: info@bankracio.hu