Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Bárdi Autó

A márka rövid bemutatása és története:

 

Bárdi – ez a név több mint száz éve egyet jelent Magyarországon az autóalkatrész kereskedelemmel. A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 1997-ben alakult meg újra részvénytársasági formában, pontosan 90 évvel az első Bárdi Autó Rt. bejegyzését követően.

A Bárdi Autó Zrt. egy márkanév alatt az egész kelet-európai régióban fellelhető legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja: palettáján 220 beszállító található több mint 600 ezer belistázott tétellel. Így lényegében egy forrásból elérhető a vásárlók számára a magyar utakon futó európai és japán autómárkák csaknem valamennyi alkatrésze.

A cég jelenleg több mint 1000 főt foglalkoztat, összesen 66 saját tulajdonú üzletet működtet Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, ingatlanjainak tárolókapacitása több mint 51 ezer négyzetméter, 360 kiszállító gépkocsiból álló flottája évente több mint 20 millió kilométert tesz meg. Viszonteladókat és magánvásárlókat egyaránt kiszolgálnak.

A személyautó alkatrész kínálat mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a tehergépjármű, autóbusz, kamion, munkagép és motorkerékpár alkatrész termékcsoportok fejlesztésére is. ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkeznek, valamennyi forgalmazott árucikkre 1-2-3 éves Bárdi minőségi termék garanciát adnak.

A Bárdi Autó Zrt. 2004-től Magyarországon piacvezető pozícióban van. 2006-ban G.V.O.P pályázaton nyert összeg segítségével bevezettük az ANDOC dokumentumkezelő, folyamatirányító rendszert. Az ANDOC segítségével minden bejövő és kimenő dokumentumunk elektronikusan archiválásra kerül. A beérkező számlák, dokumentumok, faxok ezen a zárt rendszeren kerülnek továbbításra az illetékes munkatárshoz vagy vezetőhöz, így biztosítva azt, hogy nálunk ne legyenek elveszett dokumentumok, elkallódott faxok vagy késve jóváhagyott számlák.

 

Weboldal: http://www.bardiauto.hu/

Kapcsolat:

Bárdi Autó Magyarország Zrt.

Cím: 1089 Budapest, Orczy út 44-46.
Telefon: +36 (1) 303-09-30

E-mail: info@bardiauto.hu