Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Cserpes

A márka rövid bemutatása és története:

 

A 20 éves múltra visszatekintő vállalkozást 1992-ben alapította Cserpes István, és a Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött.

A Cserpes Sajtműhely több mint 60 féle termékből álló kínálattal rendelkezik, további cél a termékpaletta kiszélesítése, folyamatosan dolgoznak új termékcsaládok, új ízek fejlesztésén. Figyelnek vásárlóik visszajelzéseire, nekik ők a legfontosabbak. És ha a vásárlók szeretik őket, ízeiket, akkor tovább tudnak dolgozni azon, hogy legyenek Magyarországon hazai előállítású, egészséges és nem utolsósorban ízletes, finom termékek és ezek minél több emberhez eljuthassanak.

A Cserpes Sajtműhely a termékek előállítása során a termék „érdekeit” helyezi előtérbe a gazdaságosság helyett. Ez egy tudatos elkötelezettség a tulajdonos részéről, amely teljesen szemben áll a jelenlegi gyártói és multi kereskedelmi gyakorlattal. Ez minőségi, hamisítatlan alapanyagokat, szakmailag jó gyártástechnológiát, jó üzemi gyakorlatot, odaszánt, figyelmes munkavégzést igényel. Termékeink tartósítószereket és egyéb stabilizáló, állományjavító, színező anyagokat nem tartalmaznak, ezáltal teljesen egészségesek és az elvárt tulajdonságokkal rendelkeznek – a szavatossági időt is beleértve.

 

Weboldal: http://www.cserpessajtmuhely.hu/

Kapcsolat:

CSERPES SAJTMŰHELY KFT.

Cím: 9330 Kapuvár, Ipartelepi út 14.

Telefon: +36 (96) 243 225

Fax: +36 (96) 240 594