Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Duna Autó

A márka rövid bemutatása és története:

 

Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, KIA, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Volvo gépjárművek értékesítése és szervizelése, haszongépjármű-, közbeszerzés- és flottaértékesítés, illetve Ford, Lancia és Volkswagen gépjárművek szervizelése. Továbbá használtautók értékesítése, karambolos gépkocsik szervizelése márkafüggetlen javítóközpontunkban, 24 órás autómentő szolgálat, márka független vizsgáztatások, bérautó szolgáltatások, biztosítási ügyintézés.

A Duna Autó Zrt. 1989. évi megalakulásától kezdve magas szintű szakmai hozzáértéssel, megbízhatóan szolgálja ki ügyfelei igényeit Óbudán. A Duna Autó Zrt. létrehozását az vezérelte, hogy ügyfeleink igényüknek megfelelően, egy helyen és gyorsan tudjanak választani a széles modellpalettából és szervizszolgáltatásokból.

A Duna Autó Zrt. -nél új- és használtautó forgalmazáson túl, foglalkozunk autó felszerelések, gyári és utángyártott tartozékok értékesítésével is. A forgalmazott termékek listája boltunkban és a webshopunkban is megtekinthető. Ízelítőül: navigációk, multimédiás eszközök, gyerekülések, hólánc, gumiabroncs, könnyűfém felnik, stb. A lista hosszan folytatható. Az autósbolt azért jött létre, mert szeretnénk ügyfeleink igényeit minél magasabb szinten kiszolgálni. Az autósbolt a Nissan márkakereskedés mellett található a Kunigunda utcában.

 

Weboldal: http://dunaauto.hu

Kapcsolat:

Duna Autó Zrt.

Cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.

Telefon: +36 1 801 4203

Fax: +36 1 801 4149

E-mail: info@dunaauto.hu