Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

EGIS

Magyarország, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként tevékenységünk a gyógyszeripar összes értékteremtő folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-gyártáson át az értékesítésig.

A hatóanyag-, tabletta- és injekciógyártástól a galenikus készítményekig terjedő termékskálánk készítményei partnereinken, valamint saját leányvállalatainkon és képviseleteinken keresztül több mint 60 országban érhetők el – ebből Magyarországgal együtt összesen 18 országban a leányvállalatainkon és képviseleteinken keresztül Egis márkanéven értékesítjük termékeinket. Az alapításkori hatvanfős vállalkozásból mára több mint négyezer embert foglalkoztató nemzetközi vállalatcsoporttá bővült gyógyszergyárunk.

Évente több mint 15 milliárd forintot fordítunk K+F-re, kutatás-fejlesztésünk fókuszában a minőségi, hozzáadott értékkel rendelkező generikus készítmények állnak. 

Három gyáregységünk közül kettő Budapesten, egy Körmenden található.  Az elmúlt több mint tíz évben modernizáltuk a késztermék-gyártás teljes folyamatát, valamint mindhárom termelő telephelyünkön korszerű kutatás-fejlesztési központokat hoztunk létre, ahol olyan magas hozzáadott értékű - például kombinációs - gyógyszerkészítményeket fejlesztünk, amelyek korszerű, költséghatékony terápiát tesznek lehetővé a betegek számára. 

Néhány éve a budapesti Keresztúri úti telephelyen lehetővé vált speciális, már rendkívül kis mennyiségben is nagy hatást kifejtő hatóanyagok és késztermékek fejlesztése is, továbbá lezárult a hagyományos hatóanyaggyártó technológia teljes korszerűsítése. 
 

Weboldal: https://hu.egis.health/

Kapcsolat:
Egis Gyógyszergyárt Zrt.
Cím:  1106 Budapest, Keresztúri út 30-38