Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Főzelékfaló

 

A márka rövid bemutatása és története:

A „FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁR” ötletét tulajdonosa, Bársony Ferenc 1997-ben valósította meg a „Pesti Broadway” közepén a Nagymező utcában. Ebből a kedves kis családi étkezdéből fejlődött tovább és nőtte ki magát a cég a jelenlegi állapotában. Napjainkban a Főzelékfaló Zrt. működtetése alatt a főváros területén már négy helyszínen, a Nagymező utcában, az Árkád Bevásárlóközpontban, az Aréna Plázában, és az Eurocenter Bevásárlóközpontban, összesen 7 üzlettel lát vendégül naponta több száz főt.
A teljesen  magyar érdekeltségű vállalkozás, a több éves vendéglátó tevékenység alapján 2003-ban indította el FRANCHISE rendszerű üzlethálózatát Budapesten, mely jelenleg 4 helyen működik. A Ferenciek terén, a Bartók Béla úton, az Allee Bevásárlóközpontban és a KÖKI Terminál Üzletközpontban üzemel „FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁR” franchise jelleggel.
A főzelékek receptjei titkosak és védettek, teljesen saját, családi receptek, a cégtulajdonos nagymamája által készített főzelékek, továbbadott házias ötletek, tapasztalok alapján lettek felfejlesztve a mai, nagyobb mennyiségű, vendéglátásra alkalmas állapotába. Ezen kívül, van még jó néhány saját, csak a „FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁR” - ra jellemző fűszerkeverék, étel és desszert is, melyek receptjei szintén titkosak és általuk védettek, ezzel garantálva a sajátos, különleges ízvilágukat, melyet sehol máshol nem élvezhetnek vendégeik, kizárólag csak a „FŐZELÉKFALÓ ÉTELBÁR” – ban.
 

 

Weboldal:  www.fozelekfalo.hu

Kapcsolat: Főzelékfaló Zrt. Dobó Balázs Üzletvezető

Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 153.

Telefon: +36204381180

Email: info@fozelekfalo.hu