Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Futureal

 

A FUTUREAL Közép-Kelet Európa vezető ingatlan-fejlesztő vállalata, melyet a „Property EU” szakmai magazin 2009-ben Európa tíz legnagyobb ingatlanfejlesztő társasága közé sorolt. A családi tulajdonban lévő cégünkben több mint 100 főből álló, magasan képzett ingatlanszakértői csapat dolgozik, összesen 1,5 milliárd euró értéket képviselő nemzetközi ingatlanfejlesztési projek-teken.

Hosszútávú, és szoros partnerkapcsolatokra törekszünk az önkormánytokkal, bérlőkkel és befektetőkkel. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy maradandó értékeket teremtsünk, és folyamatos fejlődést biztosítsunk ügyfeleink és a velünk együttműködő helyi közösségek számára. Legfontosabb értékeink: az integritás, a kreativitás, a kitartás, a csapatszellem és a professzionalizmus.

 

Weboldal: http://www.futureal.hu/

Kapcsolat:
Futureal Holding Zrt.

Cím: Futó utca 47-53.
1082, Budapes
Telefon:+36 1 266 2181
E-mail: info@futureal.hu

 

FUX

A márka rövid bemutatása és története:

Az első nevezetes dátum a FUX Zrt. életében 1991 decembere. Ez az az időpont, amikor négy fővel megalakult a ma zártkörűen működő részvénytársaságként tevékenykedő cég jogelődje, a FUX Kft. A fő profil a hőskorban az emelő- és darukötelek gyártása és forgalmazása volt. A kicsi, de nagy hatékonysággal, rugalmasan dolgozó csapat hamar bizonyított. Társaságunk egyre nagyobb szeletet követelt, illetve szerzett meg magának a piacból. Elkezdődött egy sok munkával, folyamatos termék- és vevőkörbővüléssel kísért sikertörténet.1994-et írtunk, amikor a társaság megkezdte a villamosiparban használatos alumínium szabadvezetékek gyártását. A korábbi forgalmazóból gyártóvá előlépett FUX először a belföldi piacot célozta meg termékeivel, majd átlépve a határokat, megkezdte az európai felhasználók meghódítását. A folyamatos beruházások, fejlesztések eredményeként a következő lépés a szigeteltvezeték-gyártás beindítása volt, amellyel újabb partnereket sikerült megnyerni.


A termékkör és a piacok bővülésének természetesen feltétele és következménye is a létszám növekedése, illetve a gyártás technikai, technológiai hátterének bővülése. Az alapítást követő első tíz évben társaságunk két telephelyet vásárolt meg Miskolc északi ipartelepén, és a dolgozói létszám 150 fősre duzzadt. Az ezredfordulóra a FUX termékei már ott voltak a szlovák, a cseh, a német, az osztrák, a horvát és a szlovén piacon.


Miközben a cég vezetése a szabad- és szigeteltvezeték-gyártásra koncentrált, a több lábon állás jegyében egy új üzletág elindítása is megkezdődött. Az emelés- és rögzítéstechnikai eszközök gyártását kezdetben bérmunkában végezte a FUX, majd a gyártást és az értékesítést is saját kézbe vette. Ez utóbbinak köszönhetően néhány év alatt a belföldi piac jelentős hányadát szerezte meg ezen a területen. Társaságunk mintaboltjában a műanyag emelőkötelek és rakományrögzítők teljes választékát kínáljuk, és megvásárolhatók a drótkötél szerelvények, a különböző teheremelő eszközök is.


A sikertörténet, ahogy az elején fogalmaztunk, nem jöhetett volna létre, ha a cég vezetése nem kötelezi el magát az innováció, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó termékfejlesztés, a kutatás-fejlesztés mellett. Egy 2006-os adat szerint a FUX Zrt. alapítása óta 1,2 milliárd forintot fordított fejlesztésre. Ugyanilyen kiemelten kezeli cégünk a minőségbiztosítás kérdését. Termékeink folyamatos vizsgálatát a Nemzeti Akkreditáló Testület által 2000-ben hivatalosan is minősített, saját vizsgálólaboratóriumunk végzi. A gyártás pedig az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer előírásai szerint történik.


A FUX Zrt. partnerei között a hazai áramszolgáltatók és hálózatépítők mellett ma már ott vannak Európa legjelentősebb villamosenergia-szolgáltatói és hálózatépítői. Társaságunk jelen van a skandináv országokban, a nyugat-európai piacon, megőriztük pozícióinkat a volt szocialista országokban, és terveink szerint a FÁK országok piaca jelenti a következő kihívást cégünk számára.

 

 

Weboldal: http://www.fux.hu/

Kapcsolat:
FUX Zrt.

Cím: 3527 Miskolc, Vásártéri u. 8.
Telefon: 46/501-850 
Fax: 46/501/851
E-mail: fux@fux.hu