Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Gabi

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Gabi több mint 40 éves múltjára büszkén tekint vissza. Immáron 1969 óta ápolja az újszülöttek, babák és gyermekek bőrét. Kezdetben a Gabi a Caola cég tulajdonában volt, később, 1997-ben a SaraLee Zrt. vásárolta meg, majd 2010-ben az Unilever tulajdonába került a márka.

Az elmúlt évtizedek alatt sok változáson ment keresztül, azonban a hosszú évek sem feledtetik velünk a Gabi termékek finom illatát, az ikonná vált kiselefántot, vagy a mosolygó babafejet, ami a márka logójában a mai napig megtalálható. Nemcsak az ikonikus külső elemek, hanem termékeink kiváló minősége is bizonyított az évek során. Termékeink mögött egy nemzetközi szakembergárda áll, akik elkötelezetten keresik mi a leghatékonyabb és legmegfelelőbb termék a babaápolás területén babáink érzékeny bőrének.  Magyarországon pedig a Heim Pál gyermekkórház szakemberei azok, akik 1996 óta nevüket és ajánlásukat adják a Gabi termékekhez.

2013-ban megújult portfóliónk, az új termékek mindegyike hipoallergén, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, alkohol- és színezékmentes és már újszülött kortól használható. A babaápolás minden területére kínálunk megoldást, kezdve a popsiápolástól, át a testápoláson, egészen a hajápolásig és a fogápolásig, minden babaápolási kategóriában megtalálhatók a termékeink.

 

Weboldal: http://www.gabileszekabaratod.hu/

Kapcsolat:

Unilever Magyarország Kft.

Cím: 1138 Budapest Váci út 182.

Telefon: +36-40-400-400