Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Graphisoft

 

A GRAPHISOFT® az építészeknek fejlesztett BIM-szoftverek között piacvezető ArchiCAD® révén az Épületinformációs modellezés (BIM) úttörője. A GRAPHISOFT a mai napig az iparág vezető innovációs fejlesztője, olyan forradalmi megoldásokkal, mint a GRAPHISOFT BIM Szerver™, a világ első valós-idejű BIM csapatmunka környezete, vagy a GRAPHISOFT EcoDesigner™, a világ első teljesen integrált épületenergetikai modellező alkalmazása. A GRAPHISOFT innovatív megoldásai világszerte alapjaiban változtatták meg az építészek tervezési és együttműködési szokásait. A GRAPHISOFT 2007 óta a Nemetschek Csoport tagja.

Egy multinacionális szoftver-vállalatcsoport

Graphisoft SE, Budapest: a Graphisoft csoport legnagyobb, központi egysége. Az itt dolgozók irányítják a kutatást és fejlesztést, a gyártást, a kiadást, a nemzetközi értékesítést és a marketinget. A személyzetnek mintegy a fele foglalkozik a termékfejlesztéssel, külön csoportok segítik a nemzetközi eladásokat a 14 főbb földrajzi területen, honosítják és kiadják a szoftvereket és a kézikönyveket, koordinálják a Graphisoft "Productivity Tools" programját, fenntartják a műszaki ügyfélszolgálatot, valamint ellátják a teljes csoport pénzügyi vezetését és általános irányítását.

Graphisoft Deutschland GmbH, München: a német leányvállalatot 1988-ban alapították Európa legnagyobb CAD-piacának - kiszolgálására. Hagyományosan, ez a helyi iroda járul hozzá a legnagyobb mértékben a vállalatcsoport eredményessségéhez.

Graphisoft US Inc., Boston: az 1989-ben San Franciscóban megalapított Graphisoft US, Inc. egyesült a Drawbase software nevű céggel, és ezt követően a Graphisoft amerikai leányvállalata átköltözött a Drawbase bostoni központjában, innen irányítja az ArchiCAD amerikai és kanadai marketing, értékesítési és terméktámogatási tevékenységét. Ugyancsak az amerikai iroda feladata a világ legfeljettebb informatikai piacáról származó ipari hírekkel, piaci információkkal és a felhasználók visszajelzésével ellátni a cégcsoport valamennyi tagját.

Graphisoft Japan Co. Ltd., Tokió: 1994 óta szolgálja ki a világ második legnagyobb építészeti CAD-piacát. A Graphisoft gyors sikere Japánban annak tudható be, hogy hamar alkalmazkodott a japán építészeti megoldásokhoz és stratégiai szövetséget kötött több, az ország legnagyobb építőipari cégeivel és CAD szoftver disztribútoraival.

Graphisoft UK Ltd.: a brit irodát 1997-ben hozta létre a Graphisoft, jelezve ezzel az elkötelezettségét Európa második legnagyobb építészeti CAD piaca iránt. A Wokingban működő egység közvetlen marketing és technikai segítséget nyújt az Egyesült Királyságban működő értékesítési hálózatnak.

Archicad España, S.A., Madrid: az 1997-ben megalapított spanyolországi iroda nemcsak a helyi értékesítési csatornát látja el marketing és műszaki asszisztenciával, hanem értékesítési és marketing támogatást is nyújt a spanyol nyelvű Közép- és Dél-Amerikai piacok számára.

GRAPHISOFT Singapore: a 2011. novemberében alapított cég a számítógéppel támogatott építészeti tervezés és épületinformációs modellezés támogatására szakosodott. A GRAPHISOFT Singapore ArchiCAD-del kapcsolatos konzultációs, tréning és termékfejlesztési szolgáltatásokat is nyújt.

GRAPHISOFT Hong Kong Ltd.: a 2011. novemberében alapított cég a GRAPHISOFT ázsiai tevékenységének irányítóközpontja. A GRAPHISOFT elkötelezte magát amellett, hogy élen jár a BIM jövőjének formálásában Hong Kong-ban és Ázsiában.

GRAPHISOFT Peking: a cég 2012. februári alapítású irodája nagy építészirodák és projektek számára segíti a BIM bevezetését szerte Kínában.

"A Graphisoftot szenvedélye és kiváló üzleti érzéke tette globális szereplővé."
The Wall Street Journal

 

Weboldal: http://www.graphisoft.hu/

Kapcsolat:
Graphisoft R&D Zrt.

Cím: 1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefon: +36 (1) 437 3000
Fax: +36 (1) 437 3099
E-mail: mail@graphisoft.hu