Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Gyulai Várfürdő

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Gyulai Várfürdő több évtizedes múltra visszatekintő gyógyfürdő. A fürdőnk a csodálatos növényzettel rendelkező egykori Almássy-kastély 8,5 hektáros természetvédelmi parkjában található. A gyönyörű különféle botanikai látnivalók minden évszakban szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A 200 éves ősparkot 10 000 tő virág színesíti, közel 100 féle fa, bokor és cserje nyújt évszakról-évszakra meg-megújuló, változatos képet, és friss, tiszta levegőt.

A Várfürdőnk területén 15 medencében összesen 5 000 m2-nyi vízfelület található. A fürdőnket a 2005 méter mélyről feltörő 72 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos-kloridos gyógyvize teszi Európa-hírűvé. A gyógyvíz elsősorban kopásos eredetű mozgásszervi megbetegedések, krónikus idegbántalmak gyógyítására, balesetek, műtétek utáni rehabilitációs kezelésekre alkalmazható. Továbbá a krónikus gyulladásos nőgyógyászati panaszok esetén kiváló gyógyhatással bír. A mielőbbi gyógyulás, rehabilitálás vagy regenerálódás elérése érdekében, nemcsak gyógyvizes kezeléseket lehet igénybe venni, hanem – szakorvosi felügyelet mellett - különböző fizikoterápiás kezeléseket, gyógy masszázsokat, iszappakolásokat is. Mivel a Várfürdőnk gyógyászati részlege fedett épületben található, ezért a gyógy kúrák évszaktól függetlenül, bármikor alkalmazhatók. A gyógyító erő a feltörő víz hőmérsékletében és összetételében rejlik.

A Fürdőnk nemcsak a gyógyulni vágyók kedvelt helyszíne. A nyári időszakban kiemelkedően sok a strandot látogató családok, baráti társaságok száma. A hullámmedencét, a csúszdás medencét, a két uszodát,a számos gyógyvízzel telített medencét örömmel használják a fiatalok is. A legkisebbekre gondolva egy igazi játszóteret alakítottunk ki, ami – természetesen – vízben van.

A Castello Szaunaparkunk világszínvonalú kínálattal várja a kedves Vendégeket. A kültéri és beltéri szaunák, a gőzkabin, a különböző szertartásos szauna felöntések, a felfrissülést kínáló dézsafürdők, mind igazi rekreálódást nyújtanak a Vendégeink részére – akár éjszaka is. A wellness-érzés fokozása céljából az új Beauty Masszázs Szalonunkban 40 féle masszázsból választhatnak a kedves Vendégeink.

Célunk, hogy a Gyulai Várfürdő felhőtlen kikapcsolódást nyújtson kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az új AquaPalota 2013 decemberében nyitotta meg kapuit az élményre vágyók előtt. A 6338m2-nyi alapterületen 5 különböző mélységű medencében összesen 894m2 vízfelület várja a vízi élményre vágyókat. A számtalan élményelem – sodrófolyosó, különböző víz alatti masszázsok, gejzírek, buzgárok mellett családi, valamint Fel(l)ejtő fánkos csúszda, fényalagút testcsúszda, trambulin és megannyi más adrenalint fokozó, vagy épp teljes ellazulást nyújtó kényeztető lehetőség mellett vízi bár teszi majd teljessé a családi kikapcsolódást.

 

Weboldal: http://varfurdo.hu/

Kapcsolat:

Gyulai Várfürdő Kft.

Cím: 5700 Gyula, Várkert u. 2.

Telefon: 06-66/561-350

Fax: 06-66/561-060

E-mail cím: info@varfurdo.hu