Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Hauser

 

A márka rövid bemutatása és története:

 

Hosszú évek kereskedelmi tapasztalatai és a saját elképzelések megvalósításának lehetősége indította útjára 1991-ben a Hauser termékeket forgalmazó Avex Kft.-t. Az indulás óta változatlanul családi kézben lévő céget igazi family business-ként már a második generáció irányítja, de az alapelvek ugyanazok, mint amit az alapítók közel két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció és kiváló márkaérték. Ez utóbbi fontossága nagyon korán kiderült így a tudatos márkaépítés az indulás óta az egyik legfontosabb része a cégnek.

A Hauser márkanév két, egymástól markánsan eltérő termékkör piacán is jelen van már több mint 15 éve és mindkét területen meghatározó erővé vált. A Hauser háztartási és szórakoztató elektronikai termékek szinte minden háztartásban megtalálhatóak és a folyamatosan megújuló, széles választék nagy népszerűségnek örvend. A másik termékkör a kerékpár, ahol a Magyarországon gyártott, kizárólag szakkereskedők által forgalmazott Hauser bringák Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb kerékpárjai, különösen a családi és gyerekkerékpárok kategóriájában.

A növekedés ellenére továbbra is családias hangulatú cég kiemelt hangsúlyt fektet a bizalmi kultúra megőrzésére, az elvközpontú működésre valamint az egyéni és cégszintű tanulásra és fejlődésre.

Az Avex Kft. célja a Hauser márkával az, hogy minkét üzletágban kiváló ár-érték arányú, magas használati értékű, de megfizethető termékeket juttasson el a fogyasztókhoz.

A háztartási gépek esetén a kenyérsütés olyannyira kiemelt a cégnél, hogy még egy cukorbetegek számára is fogyasztható kenyérhez szükséges lisztkeverék kifejlesztésében is részt vettek. A jelenlegi zászlóshajó a rendkívül gyors főzési eljárást alkalmazó „Varázsfazék”, mellyel akár 3 perc alatt is elkészíthető egy pl. hús-zöldség keverékű étel, ami megadja a lehetőséget az elfoglalt embereknek is arra, hogy friss alapanyagokból készítsenek egészséges ételt percek alatt.

A kerékpárok között elsősorban a mindennapokban jól használható, tartós, minőségi alkatrészekből összeszerelt termékek értékesítése a cél, különös tekintettel a városi- és gyerekkerékpárokra illetve a rekreációs – sport jellegű bringákra és ezek kiegészítőire.

Emellett a termékpalettát kiegészítendően több, világszerte ismert márka magyarországi képviseletét is sikeresen ellátja a cég, mint például a Grundig, Aqua Otima, Bionaire vagy a kerékpár oldalon a Specialized, Haro, Maxxis brandek.

Egy brand nem csupán magát a terméket jelöli, hanem a termékkel együtt járó szolgáltatásokat, azok minőségét is. Noha a Hauser termékválaszték minkét üzletág esetében jó minőségű és a vevői igények alapján folyamatosan fejlesztett termékekből áll, az igazi megkülönböztető tulajdonságok, amelyek miatt a Hauser méltán népszerű nemcsak a termékben keresendőek. Az Avex Kft. azon részletekre is erősen koncentrál, amik sokszor még a nagyobb márkáknál is sajnálatosan háttérbe szorulnak. Ilyen például a garanciakezelés kérdése a könnyített bevizsgálással és cserével valamint a plusz két év garanciával, vagy a képzett és segítőkész vevőszolgálat, illetve a kiterjedt szervizháttér megléte valamint a vevő visszajelzések NPS™ rendszerű feldolgozása és visszacsatolása is. Emellett kiemelten fontos a szakkereskedő és nagyáruházi partnerek legjobb kiszolgálása is: gyors, pontos és hibátlan szállítás és teljesítés, a partnereket segítő területi képviseleti rendszer, elektronikus kereskedelmi megoldások, hiszen az ő sikerük biztosítja a Hauser sikerét és a márka értékét.

 

Weboldal: http://www.hauser.hu/

Kapcsolat:

Hauser Magyarország Kft.

Cím: 1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 1.  
Telefon: +36 (1) 425-0986
E-mail: csepel@hauser.eu