Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Házi Arany

 

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Házi Piros Paprika Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes, magyar tulajdonú cég, amely fűszerpaprika őrlemények, fűszerek, fűszerkeverékek és zöldségszárítmányok feldolgozásával, csomagolásával és forgalmazásával foglalkozik.

 A családi vállalkozást a világhírű magyar paprika szeretete indította el. A közel 180 főt foglalkoztató cég ma már nemcsak értékesít, hanem támogatja is a hazai fűszerpaprika termesztést, felvállalja a magyar paprika támogatását, elhivatottsága és a minőség iránti elkötelezettsége széles termékválasztékában van jelen. Napjainkra a cég a magyar fűszerpaprika termelés, feldolgozás és forgalmazás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált.

A változó fogyasztói igények, a növekvő bel-és külpiaci verseny hatására az évek során

bővült a termékek palettája fűszerekkel, fűszerkeverékekkel és ételízesítőkkel. Ezt követte a nagy beruházásokat igénylő szárított zöldségek előállítása.

Középpontban a fogyasztói bizalom, és az élelmiszerbiztonság erősítése áll. Minőségpolitikánk a vevői elvárásokra koncentrál. Ellenőrzött termeltetés, felvásárlás és beszerzés az alapja a kiváló minőségben előállított végtermékeknek. Korszerű szárító, őrlő és csomagoló berendezések biztosítják a piaci igények, környezeti és jogszabályi előírások gyors és rugalmas kielégítését.

 Az IFS, BRC és HACCP rendszerek szerinti termelés, a saját laboratórium által végzett folyamatos ellenőrzés és a minőség-felügyelete garancia minden partnerünk számára. Az állandó termékfejlesztés, a folyamatos visszacsatolás, és az összehangolt szervezeti felépítés segítségével ma már mind belföldön, mind külföldön keresettek a Házi Arany termékek.

 

Weboldal: http://www.haziarany.eu/

Házi Piros Paprika Kft.

Cím: 6346 Sükösd, Dózsa György út 164.
Telefon: +36 (79) 364-255

Fax: +36 (79) 364 255
E-mail: info@hungarianpaprika.hu