Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Hídépítő

 

Cégcsoportunk tagjai sok évtizedes hagyományukra (átörökített vállalati kultúra), technikai és technológiai felkészültségükre, valamint nagy szakmai múlttal rendelkező munkatársaik folyamatos képzéssel frissített szaktudására alapozzák tevékenységüket.

Célunk, hogy – alaptevékenységünk, a hídépítés mellett – jelen legyünk mind a hazai, mind a nemzetközi építőipar legkülönbözőbb területein és a környezetvédelem szempontjait szem előtt tartva, környezetkímélő megoldásokat választva, mindig minőségi munkát végezzünk.
Mindezt úgy, hogy a múltból hozott tudásunkat a jelen tapasztalataival ötvözve, maradéktalanul megfeleljünk a határok nélküli Európa növekvő piaci kihívásainak.

Szervezett, megbízható, pontos munkánk eredménye a jó minőségű hidak, felüljárók, kommunális létesítmények, mélygarázsok és a legkülönbözőbb rendeltetésű épületek sokasága, melyeket az elmúlt években építettünk, és amelyek közül több, rangos szakmai díjat és nívós elismerést nyert. Ezt az utat kívánjuk folytatni a jövőben is.

 

Weboldal: http://www.hidepito.hu/

Kapcsolat:
Híd Zrt.

Cím: 1138, Budapest, Karikás Frigyes u. 20
Telefon: +36 (1) 465 2371
Fax: +36 (1) 465 2373
E-mail: goby@hid.hu