Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

HNS

A márka rövid bemutatása és története:

 

A HNS Műszaki Fejlesztő Kft-t 1989-ben alapította a budapesti székhelyű ASK Kft. és néhány fiatal, nagy szaktudással rendelkező mérnök. A kezdeti időszakban fő tevékenységi területünk a lokális mérésadatgyűjtő hálózatok tervezése, építése volt, amely eszközök alapvető fejlesztési hátterét a BME-MMT (Budapesti Műszaki Egyetem, Műszer és Méréstechnika Tanszék) képezte. Társaságunk nevét az alapításkori tevékenységi területet tükröző "Hierarchical Network Systems" szavak kezdőbetűiből képeztük.

Az elmúlt húsz évben mindig törekedtünk arra, hogy a piaci igényeket kiszolgálva folyamatosan fejlesszük képességeinket és tevékenyégi körünket, így ma már büszkén mondhatjuk, hogy napjainkra az egyedi mérő-, szerelő- és tesztelő berendezéseket valamint komplex statisztikai folyamatszabályozó és minőség-ellenőrző megoldásokat kínáló cégek piacának megbízható, céltudatos szereplőjévé váltunk. Képességeink között szerepel:

  • egyszerű kézi mérőeszközök,
  • bonyolultabb automata mérőrendszerek,
  • optikai mérőberendezések,
  • geometriai méreteket/pozíciót ellenőrző egyszerű és complex-GO idomszererek,
  • tesztelő berendezések (tömörség teszterek),
  • kézi és félautomata szerelő/tesztelő állomásokból álló szerelőrendszerek tervezése és gyártása,
  • mérő és adatgyűjtő szoftverek fejlesztése.

Partnereink elsősorban olyan autóipari és elektronikai gyártók és beszállítók, akik a minőségre igényesek és biztos tudásra alapozott megoldásokkal kívánják gyártási folyamataikat elvégezni, ellenőrizni. Legnagyobb erősségünk, hogy a partnerek igényeihez igazodva mindig képesek vagyunk a legköltséghatékonyabb megoldások kidolgozására, továbbá rugalmas projektvezetésünknek köszönhetően a vevői igények maradéktalan kielégítésére.

 

Weboldal: http://www.hns.eu/

Kapcsolat:

HNS Műszaki Fejlesztő Kft.

Cím: 9027 Győr, Gesztenyefa utca 4.

Telefon: +3696/506-930

Fax: +3696/506-931

E-mail: office@hns.eu