Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

JutaVit

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Juvapharma a JutaVit termékek 100 %-ban magyar táplálék-kiegészítő gyártója. Amit lehet, magyar gyógynövényekből, alapanyagokból készítenek. A gyógynövények, fűszernövények, teák, gyártása a pest megyei üzemben történik.

Az étrend-kiegészítők és vitaminok magas gyártási színvonalon, a szigorú EU szabályok betartásával készülnek a JuvaPharma világszínvonalú gyárában Magyarországon

A JuvaPharma Kft. 2005 januárjában alakult. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat alapvető célja az egészségre való fokozott figyelem és az egészségről való gondoskodás valóban kedvező áron. A JuvaPharma pestmegyei székhellyel és 2 magyarországi telephellyel rendelkezik. A gyógynövények, fűszernövények, teák, gyártása a pestmegyei üzemben történik. Az étrend-kiegészítők és vitaminok magas gyártási feltétek mellett és a minőségre való rendkívül szigorú EU szabályok betartásával készülnek. Összetételükkel és minőségükkel már az első hónapokban elnyerték a vevőink bizalmat. Diagnosztikai tesztek (JUVA-LAB) ISO minősített gyárban készülnek melyek CE,TüV tanúsítványokkal rendelkeznek és a Magyar Orvostechnikai Igazgatóság engedélyével kerültek forgalomba. Partnereink gyógyszer nagykereskedők, gyógytermék nagykereskedők, BIO-diszkontok, valamint saját üzletkötői hálózatunkon keresztül közvetlen kapcsolatban vagyunk gyógyszertárakkal, gyógynövény szaküzletekkel és gyógyászati segédeszköz boltokkal. 2005 végére közel 70 termékkel állunk vevőink szolgálatában. Készítményeinken a Magyar Jogszabályoknak megfelelően GYNKI, CE, OTI, OÉTI tanúsítványok, engedélyek találhatók meg.

 

Weboldal: http://juvapharma.hu/

Kapcsolat:

Juvapharma Kft.

Cím: 2215 Káva, Bényei út 9.

Telefon: (+36)-1-919-0927

Fax: (+36)-1-919-0926

E-mail: info@juvapharma.hu