Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Kométa

 

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Kométa 99 ZRt. hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. Az elmúlt évek során világszínvonalú termékeivel nemcsak itthon, de az Európai Unió számos országában is kiemelkedően fontos piaci szereplővé vált.  Termékeink egy része egyedi fejlesztésű, exkluzív igényeknek, illetve mindegyik a korszerű táplálkozás követelményeinek megfelelő minőségű és csomagolású. Mivel fogyasztóink ízlése folyamatosan változik, termékfejlesztésünk követi a megújuló elvárásokat is: a hagyományos magyar jelleget megtestesíto készítmények mellett megjelentek az egyre kedveltebb, mediterrán ízvilágot tükröző termékeink is. 

A Kométa sikereinek záloga a partnereivel való együttgondolkodás és szoros együttműködés. A Kométa az első magyar húsfeldolgozó, amely a fejlettebb vevői és szállítói szolgáltatásmenedzsment érdekében bevezette az SAP rendszert. A kölcsönösen kimagasló eredményesség érdekében szorosan együttműködünk a kereskedőkkel a stratégiai programok kialakítása és a termékfejlesztés területén. Minoségpolitikánk középpontjában a vevő áll. A kiváló minőség, a gazdag választék, a rugalmasság, a megbízható szállítás és a több más szolgáltatás magas szakmai színvonala biztosítja termékeink értékesítését.
Árbevételünk közel fele exportból származik. A legjelentősebb piacok: Olaszország, Spanyolország, Dél-Korea, Japán, Németország, a dél-szláv területek és a kelet-európai országok. Az előhűtött és fagyasztott sertéshúsból a nemes húsrészek (comb, karaj, kicsontozott karaj, kicsontozott császárhús, tarja) képezik a társaság főbb kiviteli cikkeit.

 

Weboldal: http://www.kometa.hu/

Kapcsolat:

Kométa 99 Zrt.

Cím: 7400 Kaposvár, 
Pécsi utca 67-69
Telefon: +36 (82) 502 400

Fax: +36 (82) 502-415 
E-mail: kometa@kometa.hu