Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Laurel

 

A kezdetek

1993. áprilisában alakult 14 magánszemély részvételével. Alapító tagjaink felsőfokú végzettségű, magasan kvalifikált számítástechnikai szakemberek. A komoly szakmai felkészültség és hosszú ideje végzett fejlesztői munka során megszerzett egyedülálló kereskedelem technológiai tudásbázis már a cég alakulását követő első években is jelentős sikereket eredményezett.

 

A meginduló fejlődés

 

A fejlődés dinamizmusa az alapítás évétől kezdődően töretlen, a LAUREL Kft. lendületesen fejlődik mind a dolgozók létszáma, mind az árbevétel tekintetében. Ez a gazdasági életben kimagasló eredmény részben a kezdeti évek kitartó munkájának, részben az egyre növekvő piaci elismertségnek a gyümölcse.  A Cég sikereit és markáns piaci pozícióját  folyamatos munkaerő-fejlesztés is tükrözte. 

 

Teljes körű szolgáltatás

A Laurel Kft. a nagysikerű kiskereskedelmi rendszerek fejlesztése után egyre komplexebb megoldásokat kínál Ügyfeleinek. 

Nagykereskedelem, ügyviteli megoldások, humán erőforrás gazdálkodás, üzleti intelligencia fejlesztések, majd a teljes körű vállalatirányítási rendszerek után a kereskedelmi megoldásszállítók között elsőként és nagy sikerrel lépett a virtuális kereskedelmi tér, az internetes kereskedelmi megoldások világába.

 

Lépés az e-világba

1998-ban, az elektronikus kereskedelem általános magyarországi térhódítását megelőzve cégünk létrehozta internetes üzletágát, mely jelentős szerepet játszott az e-commerce hazai térnyerésében.

A kizárólag hazai fejlesztésű, mind az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, mind Hazánkban már nagy sikert aratott, többszörösen díjazott STORE WIZARD elektronikus kereskedelmi rendszer fejlesztőivel kötött stratégiai szövetségnek köszönhetően a Laurel Kft. a magyar e-commerce piac egyik vezető megoldásszállítójává vált, a legnagyobb hazai online üzletek is, mint a LIBRI ’könyvbirodalom’ , a fotexnet.hu online plaza , az Office Depot Irodabirodalom is a Laurel Store Wizard technológiával készültek.

 

Stratégiai együttműködések

A 2000-2001-es évek folyamán a fejlődés új dimenziókat nyert azáltal, hogy a Laurel Kft. több vezető európai kereskedelmi megoldásszállítóval kötött forgalmazási szerződést.  

Ez a tény a portfolió bővítésén túlmenően nemzetközi Ügyfeleink számára lehetőséget biztosított arra, hogy európai standardjaik Magyarországon  is bevezethetőek legyenek, a hazai felhasználóknak pedig cégünk a nemzetközi fejlesztésekben rejlő know how-t elérhető áron, világszínvonalú technológiák használata melett nyújtja.

 

Hogyan tovább?

Sikereinkben jelentős tényezőt alkot csapatunk tagjainak szakmai felkészültsége, teljesítménye, kreativitása és elkötelezettsége, az ezen értékek mentén végzett munka nem csak a vállalkozás sikereire, de Ügyfeleink elégedettségére vonatkozóan is garanciákat jelent.

A piac folyamatos kihívásaira a folyamatos fejlődés a válaszunk. Cégünk a legmodernebb, a kereskedelemben irányt mutató eszközök és technológiákat kutatja, honosítja meg hazánkban.

Célunk, hogy meglevő és leendő ügyfeleink részére világszínvonalú retail megoldásokat szolgáltathassunk.

 

 

Weboldal: http://www.laurel.hu/

Kapcsolat:
Laurel Számítástechnikai Kft.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 4-6.
Telefon:+36 (22) 510 350
E-mail:  laurel@laurel.hu