Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

MAG

 

A MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ az Új Széchenyi Terv keretében a vállalkozói szféra és a vállalkozói környezet erősítését célzó Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) közreműködő szervezete. A GOP mellett a Közép-magyarországi Operatív Program feladatait is ellátja, valamint továbbviszi elődszervezeteinek a GVOP (Gazdasági Versenyképesség Operatív Program) -ból maradt kötelezettségeit.

A MAG-ot a Magyar Fejlesztési Bank alapította 2006 októberében, azzal a céllal, hogy a GVOP korábbi közreműködő szervezeteinek integrálása után egy hatékony, átlátható és ügyfélbarát szervezet lássa el a vállalkozók felé a támogatásközvetítés feladatát.

A MAG a Magyar Fejlesztési Bank Támogatásközvetítési Igazgatósága, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Kht., az IT Információs Társadalom Kht. és részben a Kutatás-fejlesztési Pályázati és Kutatáshasznosítási Iroda (KPI) integrálásával jött létre.

Az összeolvadás eredményeképpen a 2007-2013-as EU-s költségvetési időszakban egyszerűbben áttekinthető intézményrendszer szolgálja a támogatásra pályázó mikro-, kis- és középvállalatokat. A MAG az elődszervezetek összevonásával számos párhuzamosságot szűntetett meg, így csökkentette a költségeket. A korábban alkalmazott különböző működési eljárások alapján kialakította, és az egész pályázatkezelési rendszer követendő standardjává emelte a legjobb gyakorlatokat (best practice), ami növelte a pályázatkezelés hatékonyságát és eredményességét.

A MAG nem profitorientált vállalat, de működésében a piaci jellegű elemek dominálnak. Ennek része, hogy törekszik az ügyfél-elégedettség drasztikus emelésére. Ez megnyilvánul egyaránt az ügyfélszolgálati munka (személyes, telefonos és képviseleti) színvonalában, valamint a pályázatkezelés korábban kifogásolt elemeinek javításában. A MAG kiemelt célja, hogy a korábbiaknál gyorsabban és az ügyfelek számára kisebb költséggel történjen meg a pályázatok bírálata, és a nyertes pályázók kifizetése.

 

Weboldal: http://magzrt.hu/

Kapcsolat:
Magyar Gazdaságfjlesztési Központ Zrt.

Cím: 1139. Budapest, Váci út 83.,

Center Point 2. irodaház fszt
Fax:  +36 (1) 465 8503
E-mail: info@magzrt.hu