Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Market

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Market Építő Zrt. megalakulásakor, 1996 januárjában azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely nem csupán teljesít, nem csupán épít, hanem nyugalmat, pontosságot és biztonságot jelent Megrendelői számára.

Életünk során a professzionális, emberközpontú és együttműködő hozzáállásunk meghozta gyümölcsét: 2002-ben, majd 2007-ben Budapest Építészeti Nívódíjat nyertünk el, 2004-ben, 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben Építőipari Nívódíjat vehettünk át. Az elmúlt tizenöt év során mintegy 550 létesítmény megvalósítója voltunk, közel 350 Mrd Ft értékben. A legutóbbi nagy változás a WING Zrt. tulajdonosi szerepvállalása volt cégünk életében, ami addig is erős hátterünket még tovább erősítette.

Legfőbb értékünk az ember! Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik az elvárt minőséget szem előtt tartva, felelősségük teljes tudatában, kreatívan valósítják meg megrendelőink elképzelését. Tudásuk legjavát adják mindig, mindenkinek. Így építünk mi, együtt, csapatként. Ezt bizonyítandó, 2007-ben elnyertük az Év Munkahelye címet Magyarországon nagyvállalati kategóriában.

A dinamikus, irányított, folyamatos fejlődés mellett mindig fontosnak tartottuk, a szakmai színvonal megőrzését, a környezetünkért való tudatos felelősségvállalást, valamint a munkavédelmi szabályok szigorú betartását. Ezért bevezettük és működtetjük az ISO 9001 minőségbiztosítási, a 14001 környezetközpontú és 28001 munkahelyi egészségvédelem és biztonsági irányítási rendszereket, valamint „graffiti kommandónk” létrehozásával jelentős szerepet vállalunk városunk szebbé tételében, tisztán tartásában.

Tudásunk változik, tapasztalatunk nő, elkötelezettségünk állandó. Elhivatottságunk a védjegy: építeni szeretünk.

 

Weboldal: http://www.market.hu/

Kapcsolat:

Market Építő Zrt.

Cím: 1037 Budapest, Bojtár u. 53.

Telefon: (+36 1) 279-2727,

Fax: (+36 1) 466-4827

E-mail: marketiroda@market.hu