Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Műszer Automatika

 

Műszer Automatika Kft. vezető független gyártó és szolgáltató cég Közép-kelet Európában a vasúti biztosító és az ipari biztonságtechnikai berendezések piacán. Termékeink és szolgáltatásaink skálája az általunk gyártott berendezések tervezésétől, és a gyártáson keresztül a karbantartásig tart. Cégünk számára az innováció mindig fontos szerepet játszik. (Műszer Automatika Kft. által gyártott termékeket a cég alapítása óta vásárlóink elégedettséggel használják.) Jelenleg cégünknek 160 dolgozója van, köztük 58-an mérnöki diplomával rendelkeznek. Cégünk céljai:

Műszer Automatika Kft. vezető szerepének megtartása. Őszinte és nyílt együttmükődés partnereinkkel. Innováción alapuló magas minőségű termékek és szolgáltatások biztosítása vásárlóink részére. Vasúti üzletág.

A Műszer Automatika Kft. elsősorban a vasúti biztosítóberendezési szakterületen folytat kiemelkedő fejlesztői és gyártói tevékenységet, (állomási biztosítóberendezések, útátjáró fedező berendezések, váltóhajtóművek, LED fényforrások és számtalan biztosítóberendezési készülék), de mindezek mellett olyan szakterületeken is  kiváló referenciákkal rendelkezik , amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak szorosan a biztosítóberendezésekhez, ugyanakkor fontos részei a „Vasútüzemnek”.  Csak néhány példát kiragadva ilyenek a villamos felsővezetéki távvezérlő és al-állomási vezérlő rendszerek, villamos váltófűtő rendszerek, biztosítóberendezési áramellátó rendszerek, jármű fedélzeti berendezések. Szolgáltatási üzletágunk folyamatosan ellátja az általunk gyártott berendezések üzembe helyezését, karbantartását és szervizelését. Tekintettel a 26 év alatt felhalmozódott szakmai tapasztalatokra és a képzett szakembergárdára a hagyományos vasúti berendezések karbantartását is egyre nagyobb számban látjuk el az ország területén. Szakembergárdánk folyamatos fejlesztését és képzését kiemelten kezeljük a szolgáltatási területeken is. Mérnökeink a biztosítóberendezések tervezésén felül komplex vasúti tervezési feladatokat is ellátnak, belföldön és külföldön egyaránt. Gázérzékelő üzletág. Gáz és oldószergőz-érzékelőink az alábbi területeken kerülnek felhasználásra: Kazánházak, hűtőházak, parkolóházak, alagutak, bányák, vegyipari gyárak és további minden olyan ipari létesítmény, ahol toxikus, esetleg robbanásveszélyes gázszivárgás vagy oldószergőz megjelenése elképzelhető. Gázérzékelőink saját fejlesztés, gyártás eredményei. Termékinket cégünk forgalmazza a magyarországi piacon. Az általunk gyártott termékek a magyarországi, és a legtöbb nemzetközi szabványnak is megfelelnek, emellett folyamatos minőség és biztonságtechnikai ellenőrzésen esnek át, a gyártás, felszerelés és karbantartás során.

 

Weboldal: http://www.muszerautomatika.hu/

Kapcsolat:
Műszer Autómatika Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Komáromi utca 22.
Telefon: +36 (23) 365 280, +36 (23) 414 922, +36 (23) 414 923
Fax: +36 (23) 365 087
E-mail: mautom@muszerautomatika.hu