Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

NEXON

 

A NEXON a bérszámfejtés és munkaügy, valamint a humánerőforrás-gazdálkodás szakértője. 25 éves szakmai tapasztalattal, 250 munkatárssal, országos hálózattal rendelkezünk, a közigazgatási és versenyszférában összesen 3000 vállalatot és egymillió hazai munkavállalót nevezhetünk meg referenciaként.

Működési területünk a vállalati ügyvitel és a közigazgatási intézmények esetében is legkényesebb, leggyorsabban változó önálló szelete, ahol a speciális bérszámfejtés és humánügyviteli szaktudás mellett a sajátos magyarországi jogszabályok és követelmények, valamint a speciális közigazgatási folyamatok és szabályozások ismerete is elengedhetetlen az adminisztráció magas szintű szakmai kiszolgálásához, támogatásához.

Programjainkkal és szolgáltatásainkkal átfogó megoldást kínálunk a humánügyvitel teljes területén. Partnereink számára biztosítjuk a legkorszerűbb HR szoftvereket, szolgáltatói hátteret, automatikus programfrissítéseket, állandó ügyfélszolgálatot, szakmai képzéseket és tanácsadást.

Cégünk értéknövelt megoldásokat kínál a humánügyvitel korábban alkalmazott folyamataival szemben. Szoftvereinkkel, internetes és felhő alapú szolgáltatásainkkal, vagy éppen a bérszámfejtés és a humánügyvitel kiszervezésével partnereink gyorsabban és költséghatékonyabban érhetik el céljaikat.

Szakértői gárdánk naprakészen rendelkezik a szükséges programozói, jogi, bér- és munkaügyi, valamint HR-ismeretekkel.

A magyar gazdaság meghatározó szereplői – a TOP 200 cégek – közel harmada a NEXON szolgáltatásait veszi igénybe. Megoldásaink rugalmasan követik a vállalatok változó igényeit legyen szó akár a munkavállalói létszám bővüléséről, vagy az informatikai igényekről. 

Speciális megoldásaink a költségvetési, közigazgatási intézmények egyedi igényeit is lefedik. Partnereink között megtalálhatóak központi közigazgatási szervek, önkormányzatok hivatalai, önkormányzati intézmények, valamint oktatási intézmények. Az állami felsőoktatási intézmények 60 %-a is NEXON illetményszámfejtő rendszerével dolgozik. 

A NEXON magyar tulajdonú vállalkozásként, magyar termékeivel elérte, hogy szakterületén előnyös alternatívát jelentsen mind a kisebb hazai, mind a nagyobb multinacionális cégekkel szemben.

Mivel a humánügyvitel világa gyorsan változik, így azt folyamatosan támogatni kell. Ezért hoztuk létre és bővítjük  folyamatosan ügyfélszolgálatunkat, ahol szakértő munkatársaink válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

A NEXON-nál a bérszámfejtést önálló, komoly tudást igénylő szakmának tekintjük. A nexONEDU akkreditált felnőttképzési központunkban olyan szakembereket képzünk, akik könnyedén megállják a helyüket az állandóan változó bérszámfejtés és humángazdálkodás területén. 

A bérszámfejtés jövőjét egyre inkább meghatározó outsourcing, azaz a számfejtés bérmunkában való elvégzése is a NEXON szakterületének számít: cégünk 60 000 magyarországi munkavállaló bérszámfejtését végzi a nexONSOURCE megoldás keretei között.

 

Weboldal: //www.nexon.hu/

Kapcsolat:
NEXON Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.

Cím: 1038 Budapest Váci út 186.
Telefon: 06 (1) 465 5100
E-mail: nexon@nexon.hu