Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Nobilis

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Nobilis Zrt. tradicionális családi vállalkozás, tulajdonosai és vezetői 1992 óta foglalkoznak szárított alma és meggy előállításával.

Az üzem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a dél-nyírségi és szatmári tájegység peremén fekszik, az alma, a szilva és a meggy hazájában. Ez a régió világhírű termőhelye a kitűnő ízharmóniájú gyümölcsféleségeknek.

A termelés háttere jól szervezett, évtizedes kistermelői integrációból származik. A korszerű feldolgozóvonal, a 70 fős törzsgárda, valamint a szabadalmi oltalommal védett termelői eljárás szavatolja a termőtáj ízeinek megőrzését. Cégünk ISO 9001:2000, HACCP, IFS és BRC rendszereket működtet.

A társaságunk közel 200 szárított gyümölcsféleséget illetve olajos magvat állít elő különböző formában. A hazánkban termő gyümölcsök mellett egzotikus szárított gyümölcsöket, valamint dió és mogyoróféléket importálunk, ezeket a termékeket kívánság szerint aprítjuk, pörköljük, mézzel vagy csokoládéval vonjuk be, kielégítve az élelmiszeripari felhasználók igényeit is.

 

Weboldal: http://www.nobilis.hu/

Kapcsolat:

Nobilis Zrt.

Cím: 4700 Mátészalka

Almáskert u. 14
Telefon: +36 (44) 500 570

Fax: +36 (44) 500 578

E-mail:  info@nobilis.hu