Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Oázis

A márka rövid bemutatása és története:

 

Az Oázisban élmény a vásárlás, erre az ámulatba ejtő választék, és a természetes, zöld környezet a garancia. Mindig figyeltünk vásárlóink, megrendelőink igényeire, sok innováció kötődik nevünkhöz. Ennek köszönhetően az Oázis Csoport mára a közép-kelet európai térség legnagyobb dísznövény kereskedelmi cégcsoportja lett. 

Az Oázis alapítása óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy látogatóinknak élmény legyen a vásárlás. Nálunk kényelmesen vásárolhat családjával, a gyerekek imádnak a növények közt játszani, és közben megismerik a természet szépségeit is. Áruházainkban szakképzett kollégáinktól kaphat tanácsadást, évente hat alkalommal megjelenő, ingyenes Oázis Magazinunkat minden vásárlónk megtalálja nálunk. Külön figyelmet fordítunk fogyatékkal élők kiszolgálására, áruházaink akadálymentesek, kérésre munkatársaink szívesen segítenek. 
Hisszük, hogy egy vállalat legnagyobb értéke a munkatársainak tudása. Ezért különösen nagy gondot fordítunk kollégáink folyamatos képzésére. Szinte minden munkakörnek egyedi képzési rendszert alakítottunk ki, melynek célja, hogy növelje a hatékonyságot, magabiztosabbá, pontosabbá tegye a munkavégzést. A fejlett szakmai hátterünk alapja a gazdag szakkönyvtárunk, melyben az összes hazai kertészeti szakkönyv, tankönyv és folyóirat fellelhető. A kertészeti szakmai és értékesítési képzésen túl önismereti és kommunikációs tréningeken is részt vesznek munkatársaink, illetve az egyes munkakörökhöz szükséges jogosítványokat (növényvédelmi, gépkezelői) is megszerzik. Humánpolitikánk nem csak a reális bérrendszert, de a kikapcsolódást is támogatja. Rendszeresen szervezünk szakmai utakat és Oázis-találkozókat. 

 

Weboldal: http://www.oazis.hu/

Kapcsolat:

Oázis Kertészeti Kft.

Cím: 1237 Budapest,

Meddőhányó utca 3-5.
Telefon: +36 (1) 283 4272 

Fax: +36 (1) 283 4179 

E-mail: soroksar@oazis.hu