Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

OFFI

 

Tevékenységi körünk kiterjed a 24/1986. (VI.26.) MT rendelet 5. §-a szerint hiteles fordítás, fordításhitelesítés, idegen nyelvű hiteles másolat készítésére, valamint tolmácsolási feladatok végzésére.

Az OFFI feladatkörének ellátása során Magyarország címerével és körbélyegzővel ellátott okiratot állít elő. Hiteles fordítás (fordításhitelesítés) elsősorban köz- és magánokiratokról készíthető hatósági eljárásban történő felhasználásra, és jogszabályi felhatalmazás alapján közhitelű, teljes bizonyító erejű okiratnak minősül.

Szolgáltatásainkat ügyfélbarát módon a megrendelők igényeinek maximális figyelembevételével magas színvonalon végezzük közel 200 munkatársunk és közel ötszáz külső vállalkozó segítségével.  

Fordítóinknak és lektorainknak köszönhetően gyakorlatilag minden nyelven és minden területen tudunk megfelelő színvonalú fordítást készíteni. Különleges feladatok ellátásában segítséget jelent a minisztériumokkal, a külügyi szervekkel, az ELTE BTK Fordító- és Tolmácsképző Tanszékének munkatársaival, valamint a Magyarországi Fordítók és Tolmácsok Egyesületének tagjaival kialakult kölcsönös, kiváló szakmai együttműködés. Szakfordítóink és tolmácsaink a vonatkozó minisztériumi rendeletben előírt szakfordító és tolmácsképesítéssel rendelkeznek.

Irodánk célja, hogy az ügyfelek számára magas színvonalú tolmácsolási szolgáltatásokat is nyújtson. Ehhez tapasztalt, jó fellépésű, az uniós elvárásoknak megfelelően több nyelvből konferenciatolmács végzettséggel rendelkező szakembereket biztosítunk. Munkatársaink többek között gazdasági, jogi, pénzügyi, számítástechnikai, telekommunikációs, híradástechnikai, környezetvédelmi, közlekedési, építőipari, oktatási, orvosi, természettudományi, stb. területeken is végeznek konszekutív, szinkron- vagy kísérő tolmácsolást, igény szerint akár idegen nyelvről idegen nyelvre is.

A fordítás és tolmácsolás során nem ritkán bizalmas információkkal kell dolgoznunk. A lehető legmegbízhatóbb munkavégzést és információkezelést egyrészt a fordítói és tolmácsszakma alapvető szabályaként kezeljük, másrészt minden munkatársunk szigorúan szankcionált titoktartási nyilatkozatot tesz.

 

Weboldal: http://www.offi.hu/

Kapcsolat:
Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.

Cím: 1062 Budapest,

Bajza u. 52.