Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

ŐRMESTER

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. a biztonsági cégek közül az elsők között alakult meg 1990-ben a személy- és vagyonvédelmi piacon. Társaságunk teljes egészében magyar tulajdonú biztonsági vállalat, mely rendelkezik minden olyan engedéllyel, amelyet a hatályos törvények és jogszabályok a vagyonvédelmi tevékenység ellátásához feltételül szabnak.

Küldetésünk

Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyrt. a társadalmi együttélés során felhalmozott emberi, szellemi és tárgyi értékek védelmében jött létre.

Célunk, hogy tevékenységünk eredményeképpen növekedjen a tisztesség, a tolerancia, a szabadsághoz és az élethez való elemi jog, a magántulajdon és a jogállamiság elfogadottsága; emellett fontosnak tartjuk a szerzői jogi védelem alá eső alkotások, valamint a magánszemélyek és vállalkozások magáninformációinak védelmét.

Ügyfeleink részére igényeiket felülmúló, kiemelkedő minőségi színvonalú szolgáltatást, megbízható partnerkapcsolatot, dolgozóinknak biztos munkahelyet, szakmai fejlődést és megbecsülést kívánunk nyújtani.

Szolgáltatásaink

Komplex megoldásszállítóként mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk partnereink számára a legmegfelelőbb biztonsági megoldást. Az általánosságban őrző védő kifejezéssel illetet személy- és vagyonvédelmi szolgáltatás során szolgálati előirások és - vezénylés alapján végzik munkatársaink feladataikat. Élőerős szolgáltatásaink mellett, kereskedelmi vagyonvédelem, objektumvédelem, fontos szerepet kapnak szakértői szolgáltatásaink, a Biztonsági Audit, Risk Management. Kiemelt üzletágként kezeljük továbbá biztonságtechnikai és távfelügyeleti divíziónkat, annak érdekében, hogy partereink számára valóban minden területet lefedő szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Országos koordinációs központunk munkatársai a nap 24 órájában fogadják a beérkező hívásokat, bejelentéseket, illetve felügyelik a számítógépes szolgálatvezénylési rendszert.

Gazdasági stabilitás

Az Őrmester  22 éves fennállása, folyamatos fejlődése, terjeszkedése Magyarországon és a környező országokban egyaránt, egyre bővülő portfoliónk, növekvő árbevételünk híven tükrözi a személy- és vagyonvédelmi cégünk stabil, kiegyensúlyozott gazdasági hátterét.

Szakmai elismertség

A személy- és vagyonvédelmi szolgáltató tevékenység jellegéből adódóan szakmai elismertségünket elsősorban nem termékdíjak, oklevelek jelzik, hanem a vagyonvédelmi cégek között kivívott piacvezető szerepünk.

Célunk, hogy tudásunk, tapasztalataink átadásával Megbízóink számára értéket teremtsünk, munkatársaink számára vonzó, stabil munkahelyet nyújtsunk, és meghatározó szereplői legyünk a személy- és vagyonvédelmi szegmensnek a jövőben is.

 

Weboldal: http://www.ormester.hu/

Kapcsolat:
ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyrt.

Cím: 1142 Budapest,

Ógyalla tér 8-9.
Telefon:+36 (1) 368 2002
Fax: 06 1 436 95 89