Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Ormos Intézet

A márka rövid bemutatása és története:

 

Az ORMOS Intézet a kilencvenes évek elején nyitotta meg kapuit. Névadója Ormos János természetgyógyász, aki 1890-től 1942-ig élt, tevékenykedett. Az ORMOS Intézet általános és alternatív medicinával foglalkozik, és az a célja, hogy a legkorszerűbb orvostechnikai vívmányokat ötvözze a magas szintű természetgyógyászati módszerekkel. Az elmúlt évtizedekben az intézet dolgozói mindent megtettek azért, hogy tudásuk legjavával gyógyítsák az idelátogató pácienseket.

Intézetünk a kezelések széles skálájával gyógyít különböző betegségcsoportokat: felsőlégúti, emésztőrendszeri, szív-, és érrendszeri, gerincízületi, nőgyógyászati, urológiai. Továbbá foglalkozunk szenvedélybetegségek gyógyításával is, mint például: dohányzás, elhízás, alkoholizmus.

Intézetünkben a sorban állás ismeretlen fogalom. Telefonon, előre egyeztetett időpontban, megnyugtató, kulturált környezetben várjuk Önöket. Kezeléseink eredményességét visszatérő pácienseink széles köre bizonyítja. Minden kedves gyógyulni vágyónak készséggel állunk rendelkezésére.

 

Weboldal: http://ormosintezet.hu/

Kapcsolat:

ORMOS INTÉZET

Cím: 1184 Budapest, Hengersor u. 73.

Telefon: (06-1) 295-5963

E-mail: titkarsag@ormosintezet.hu