Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Otthon Centrum

A márka rövid bemutatása és története:

 

Az Otthon Centrum 2000. évi alapítása óta a magyarországi lakóingatlan piac egyik vezető szereplőjévé vált és meghatározó szerepét azóta is őrzi. A cég, a fő profilját jelentő ingatlanközvetítésen túl, sokéves tapasztalattal rendelkezik hitelközvetítés, befektetési és ingatlanfejlesztési tanácsadás terén. Az Otthon Centrum a Biggeorge’s Holding része, melynek tagjai többek között az ingatlanfejlesztés, ingatlan alapkezelés, ingatlan finanszírozás területén végzik több éve sikerrel tevékenységüket.

Az Otthon Centrum már a 2000-es évek elején elindult, az állami kamattámogatás fűtötte lakáspiaci boom idején tapasztalatával, szaktudásával sikeresen szolgálta az eladókat, a vásárlókat, a befektetési szándékkal piacra lépőket, és nem utolsó sorban a piacon működő ingatlanfejlesztőket. Az itt szerzett tapasztalatok a mai napig sikerrel kamatoztatja ügyfelei érdekében.

A megváltozott gazdasági és finanszírozási környezet új kihívások elé állították az egész ingatlanpiacot. A piaci szereplők információéhsége kézzelfogható, kezdve az egyszeri lakásvásárlást lebonyolító háztartásoktól, a piaci viszonyokat kihasználó befektetőkön keresztül az ingatlanfejlesztőkig. Az eladói oldalon a legmagasabb, de egyben még piacképes ár kialakítása, a megfelelő hirdetési stratégia kialakítása jelent kihívást, amihez egy egyszeri adásvétel során megszerezhető tapasztalatok nem elegendőek. A vevői oldalon az elérhető alku mértékének megállapításának, a jelentős túlkínálatból az anyagi szempontoknak és életminőségbeli elvárásoknak leginkább megfelelő otthon megtalálásának nehézsége erősíti egyre inkább az ingatlanközvetítői szolgáltatások létjogosultságát. A befektetési stratégia kialakítása, a megfelelő befektetési portfolió összeállítása szintén komoly kihívás, amihez részletes piaci információkra és tapasztalatra van szükség. A lakóingatlan fejlesztések megnövekedett kockázata pedig alapos piacelemzést, a kereslet és kínálat viszonyait pontosan felmérő tanulmányokat követel meg.

Országos hálózatunkban felgyülemlett évtizedes értékesítési tapasztaltunkat a legfrissebb piaci tendenciák pontos ismeretével és nyomon követésével állítjuk ügyfeleink szolgálatába. Ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár a megfelelő ingatlan megtalálásáról, az egyszeri adásvételhez szükséges finanszírozás megszerzéséről, az ingatlantulajdonosok számára a legjobb áron történő értékesítésről, befektetési tanácsadásról, vagy ingatlanfejlesztési projektekhez szükséges piacelemzésről vagy értékesítési szolgáltatásokról.

Tevékenységünk sikerét és magas szakmai színvonalát nem csak az évek során kiszolgált sok tízezer ügyfelünk elégedettsége, valamint a legnagyobb közvetítői megbízásállomány, hanem számos szakmai elismerés is bizonyítja. Országos hálózatunk működése alatt nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj tulajdonosai vagyunk. Az Otthon Centrum 6 éve folyamatosan megkapja a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.

 

Weboldal: http://www.oc.hu/

Kapcsolat:

Cím: 1023 Budapest,

Lajos u. 28-32.