Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Oxygen Welness

A márka rövid bemutatása és története:

 

Fáy utcai Oxygen Wellness Központ 2006. januárjában nyitotta meg kapuit, és jelenleg az Újpesten található másik Oxygen Wellness Központ után Magyarország egyik legnagyobb fitnesz-wellness létesítménye (a legnagyobb az Újpesti Oxygen Wellness Központ). A Központ 2600 négyzetméteren kínálja a nemcsak Magyarországon, de európai viszonylatban is kiemelkedően és egyedülállóan magas színvonalú szolgáltatásait.  A három Oxygen Wellness Központ létrehozását  az a gondolat inspirálta, hogy a magyar lakosság körében népszerűsítsük az egészséges életmódot, különös hangsúlyt fektetve a megelőzésre, egészségmegőrzésre. Az Oxygen szakított a fitnesz termek hagyományaival és valódi Életmód központokat hozott létre. Célunk nemcsak az volt, hogy lehetőséget teremtsünk a szabadidő értelmes és hasznos eltöltéséhez az egész család számára, hanem, hogy lehetőséget adjunk az életminőség javítására, a választásra, a változásra. Célunk, hogy az embereket cselekvésre ösztönözzük, minden irányból támogassuk az akarat megvalósulását  egy egészségesebb életmód, tudatosabb életvitel kialakításában. Hisszük, hogy ezáltal élhetünk teljesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet mindannyian.

A Wellness Központok megépítésével létrehoztunk egyedülálló létesítményeket, életmód központokat hoztunk létre, ahol az ember kiszakadva a város forgatagából átadhatja magát a komplex fitnesz-wellness élménynek.

 Az épület belső kialakítása a dinamizmus jegyében történt, amit a fiatalos, élénk színek harmonikus összhangja, egyenes vonalvezetés szimbolizálnak. A tágas, töretlen terek, tükrök és üvegek segítnek az energia áramlásában, amelyek révén a hozzánk belépő vendégek rögtön feltöltődhetnek fiatalos lendülettel. A wellness részt is ennek jegyében alakítottuk ki, az üdeség érzetét ötvöztük a természetes nyugalom érzetével. Aki családias, friss környezetben szeretne edzeni, az válassza a Fáy utcában található Központunkat.

 A high-tech felszereltségen túl a szolgáltatások magas színvonalát az is garantálja, hogy munkatársaink kiválasztása során mindenkor a magas kvalifikáltság, az elhivatottság, a kiváló kapcsolatteremtő képesség és a Központ hitvallásával való azonosulás szempontjai dominálnak.

 A tökéletességre törekedtünk és törekszünk. Mind a Fáy utcai, mind az Újpesten található Központ megtervezésekor felhasználtuk az európai és a Magyarországon szerzett tapasztalatokat, felmértük vendégeink igényeit, elvárásait és szolgáltatásainkat ezekhez igazítottuk.

 

Weboldal: http://www.oxygenwellness.hu/

Kapcsolat:

Oxygen Wellness Kft

Cím: 1139 Budapest,

Fáy u. 45.
Telefon: +36 (1) 799 7999

E-mail: info@oxygenwellness.hu