Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Rege

A márka rövid bemutatása és története:

 

A REGE-termékből áradó életérzést mindenki megérzi, aki megkóstolja egyedi ízvilágát. Termékeinkhez Közép-Európa gyümölcsöskertjéből, a Szabolcs-Szatmári Tájkörzetből szállítjuk az alapanyagokat. A szatmári szilvából, a szabolcsi almából Európa-szerte ismert és eredetvédett élelmiszerek készülnek.

A REGE-márkaprogram a feldolgozott gyümölcs- és zöldségfélék sokszínűségével a legszélesebb fogyasztói igényeket elégíti ki. Az étvágygerjesztő savanyúság-szortiment, a szinte frissen fogyasztható zöldségfélék, ínycsiklandozó készételek és fajtaválogatott gyümölcsök változatos felhasználási lehetőségeket kínálnak fogyasztóinknak. A REGE-termékek egyszerre nyújtják a korszerűség és a hagyomány élményét. Az elkészítési módszer hagyományörző, mégis teljesíti a korszerű táplálkozás minden feltételét.

A Szatmári Konzervgyárban a feldolgozás, csomagolás, raktározás műszaki színvonala a XXI. század követelményeinek felel meg, ezért termékeink a feldolgozás minden fázisában megörzik az alapanyagok természetes értékeit. A REGE-márka fogalom és garancia, amelyet a magas termékminőség és szenvedélyes ízvilág testesít meg.

A REGE-termékek hozzátartoznak mindennapjainkhoz, legyen szó ünnepi étkezésről, családi vacsoráról, grillpartiról vagy akár csak meghitt együttlétről vagy nassolásról kettesben.

 

Weboldal: http://www.regeweb.hu

Kapcsolat:

Szatmári Konzervgyár Kft.

4762 Tyukod, Bem u. 85.

Telefon: 44-376-436 

Fax: 44-576-100

E-mail: szatmari@szatmari-konzervgyar.hu