Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Richter

A magyarországi gyógyszergyártás, ezzel együtt a Richter, immáron több mint 110 éves múlttal rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy 110 év elteltével is azt a szellemiséget tudhatjuk magunkénak, melynek alapjait még Richter Gedeon fektetett le áldozatos munkájával, az emberekhez és a gyógyításhoz való hozzáállásával. A sok évtizedes munka eredménye, hogy a Richter mára a közép-kelet-európai cégek közül egyedülálló, öt világrészre kiterjedő piachálózattal rendelkezik, termékei így a világ több mint száz országába eljutnak.

Társaságunk megalapítása óta azon dolgozik, hogy szinte valamennyi terápiás területen korszerű és elérhető áru készítményekkel álljon az orvosok és a betegek rendelkezésére

Az elmúlt évtizedekben ezek a termékek – hatékonyságuknak köszönhetően – az orvosok mindennapi gyógyító-rutinjának részei lettek idehaza és külföldön egyaránt.

Társaságunk eredeti gyógyszerkutatási tevékenysége a központi idegrendszer, valamint a nőgyógyászati betegségek leküzdésében hatékony gyógyszerek felfedezésére és kifejlesztésére koncentrál. Mára a Richter 950 fős magyarországi kutató-fejlesztő bázisával a közép-kelet-európai térség legjelentősebb gyógyszerkutatási központjává fejlődött. A Richter gyógyszeripari termékeinek kutatás-fejlesztését, előállítását és értékesítését számos leányvállalat, közös vezetésű és társult vállalat támogatja. A Társaság több mint 30 országban van jelen, összesen öt gyártóhellyel, 31 képviseleti irodával, valamint 14 kereskedelmi leány- és nagykereskedelmi vállalattal. A magyar cégek közül egyedülálló érdekeltségi piachálózata felöleli az Európai Unió országait, az Amerikai Egyesült Államokat, a FÁK tagállamait és Japánt, valamint a keleti térséget. Kiterjedt marketing és disztribúciós hálózatot működtet Magyarországon, a Független Államok Közössége országaiban, valamint Közép-Kelet-Európában. A 2010-es PregLem, illetve Grünenthal akvizícióknak köszönhetően a Társaság saját értékesítési hálózatot épít ki a nyugat-európai országokban is a termékpromóció támogatására.

A magyarországi gyógyszergyártás méltán ismert és elismert világszerte, hiszen a „hazai szürkeállomány” számos bravúros műszaki megoldással, kémiai eljárással és egyéb újításokkal írta be magát az iparág egyetemes történetébe. Főként vegyészek, mérnökök, orvosok, gyógyszerészek és műszaki szakemberek generációinak eredménye ez, amely biztos alapja a Richter hosszú távú sikereinek. A Társaság a jövőben arra törekszik, hogy a régióban betöltött multinacionális szerepét továbbfejlessze, és a lakosságnak továbbra is korszerű készítményeket kínáljon, elérhető áron.

Bízom benne, hogy honlapunk böngészése során minden idelátogató érdekes információkkal gazdagodik, hiszen fontos számunkra, hogy az érdeklődők vissza-visszatérjenek, a partnereinkkel pedig folyamatos kapcsolatban lehessünk.

 

Weboldal: http://www.richter.hu/

Kapcsolat:
Richter Gedeon Nyrt.

Cím: 1103 Budapest,

 Gyömrői út 19-21.
Telefon: (36) 1-431-4000
Fax: (36) 1-260-6650