Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Roland Divatház

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Roland Divatház Zrt. az egyik legjelentősebb szereplője a hazai divatvilágnak. Így mára már elmondhatjuk a Roland név nem csak kiváló minőségű férfi nyakkendőt jelent. Évente kétszer mutatunk be új Roland kollekciót, mely a férfi ruhatár teljes palettáját felöleli, kezdve a klasszikus, elegáns férfi öltözettől egészen az ingek, nyakkendők, övek és a kiegészítők világáig. 

Márkapalettánkat folyamatosan bővítve a Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Mexx, Marc O’Polo, Palmers, Byblos, GF Ferre, Ice Iceberg, Just Cavalli, Roccobarocco, Galliano és Frankie Morello márkák forgalmazásával arra is törekszünk, hogy ne csak a férfiak, hanem az igényes divatra vágyó hölgyek számára is kedvezzünk üzleteinkben. Termékkínálatunk folyamatosan bővül: a legújabb szezonnak és trendeknek megfelelő elegáns és casual kollekciók, kiegészítők és fehérneműk mind megtalálhatók üzleteinkben. 


Fejlődésünk alapelve a vásárlóink elégedettsége és bizalma. Szakképzett eladóink ismerve a legújabb divatirányzatokat és trendeket, készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére a legmegfelelőbb ruhadarabok kiválasztásában.

Hisszük, hogy termékeink sokszínűségével és munkatársaink támogatásával a Roland Divatház fejlődése a jövőben is töretlen lesz, és továbbra is rászolgálhatunk a vásárlók bizalmára!

 

Weboldal: http://www.roland.hu/

Kapcsolat:

Roland Divatház Zrt.

Cím: 1089 Budapest,

Elnök u. 1
Telefon: +36 (1) 459 8090

E-mail: roland@roland.hu