Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Sport Szelet

A márka rövid bemutatása és története:

 

A hajdani Népstadion megnyitójával egy időben berobbant a köztudatba a legpörgősebb Sport szelet, a 25 grammnyi rum és kakaó fúzió, az étcsokis huzatban készült, máig élő legenda. Hazánk büszkesége a magyar Csemege Édesipari Vállalatnál dolgozó szorgos kezek munkájával készült. A ma már muzeális értékű zöld csomagoláson a kirobbanó formában lévő diszkoszvető készült élete nagy dobására. Nem csoda, hogy szeletünk rögtön nagy rajongótáborra tett szert, amint kidobták a hiánygazdaságtól roskadozó csokipultokra.

1993

A Kraft Jacobs Suchard megvette a Csemege Édesipari Vállalatot. Szeletünk 45 g-ra nőtte ki magát, az XL-es adagra vágyók nagy örömére. A 33 g-os Sportszelet maxi közben átvedlett a normál zöld takaróba. A diszkoszvető összecsomagolt és visszavonult.

2002

A Sport csoki újabb csúcsokat döngetett. Megjelent a Sportszelet XXL tej változat, a nagyban gondolkodóknak.

2005

Megérkezett a jéghideg energia, avagy a hibernációé lett a jövő. Sport Jégkrém rulez!!! A jégszelet, ami még az Index fagyitesztjén is a legmagasabb, kilences pontszámot kapta! Kell ennél több?

2012

A Sport szelet hadat üzent az unalomnak! Speciális üresjáratkitöltő formulájának köszönhetően, mindenhol feltalálod magad! Teszteld töriórán, tudománymetodológia előadáson, vagy csak sorban állás közben a sarki postán!

 

Weboldal: http://www.sportszelet.hu/

Kapcsolat:

Kraft Foods Hungária Kft.

Budapest, 1117

Neumann János u. 1/E. Infopar "E" épület

Tel: (+36-1) 382-4242
Fax: (+36-1) 382-4240