Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Stühmer

A márka rövid bemutatása és története:

 

Cégünk egy 2004 óta működő, egri székhelyű vállalkozás.

A több mint 40 éves múltra visszatekintő Stühmer édességbolt 2005. márciusában került a Kft. tulajdonába. Stühmer Frigyes hamburgi cukrászmester alapította 1868-ban az első csokoládégyárat Magyarországon.

Ismerve az üzlet múltját elhatároztuk, hogy felébresztjük Csipkerózsika-álmából az egykor világhírű Stühmer márkanevet. Hamarosan megindult a védjegy-tulajdonjog megvételének folyamata. Néhány hónappal később megkezdődött a saját prémium kategóriás termékek gyártása is. 2008. januárjában átadták a Novaj községben lévő csokoládéüzemet, így nosztalgia termékeink, a Melódia szelet, az Aranydesszert, a Stühmer Rózsa, a Korfu szelet és a Százszorszép desszert már a saját gyárunkból kerülnek az üzletek polcaira.

Célunk, hogy mind ízében, mind külső megjelenésében olyan exkluzív magyar termékeket készítsünk, melyekkel a nívós édességre vágyó fogyasztók igényeit kielégítjük. Kényesen ügyelünk a termékek minőségére azáltal, hogy azokat csak valódi csokoládéból készítjük. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi megjelenésre, ezért törekszünk a csomagoló anyagok széles választékát felvonultatni.

Stühmer Frigyes felismerte, hogy a csokoládé és a cukorka fontos fogyasztási cikk, jövője van. Nagy szerepet játszott abban, hogy a luxuscikknek számító csokoládé elindult a közszükségleti cikké válás útján. Kitűnő termékeivel hamarosan virágzásba hozta üzemét. Készítményeit a tisztaság, a jóság és az ízléses kiállítás jellemezte. 
A Stühmer Kft. ezt az utat kívánja folytatni. 

 

Weboldal: http://www.stuhmer.eu/

Kapcsolat:

Stühmer Kft.

Cím: 3300 Eger
Raktár u. 1
Telefon:  +36 (36) 517 372

Fax: +36 (36) 517 372

E-mail: stuhmer@stuhmer.hu