Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Surjányi

A márka rövid bemutatása és története:

 

Vannak cégek, melyeket kizárólag termékeik tesznek híressé. A Surjány Húsnál ennél többet szeretnénk elérni.

A cég alapításának pillanatától a tulajdonosok által meghatározott értékekhez tartja magát: élelmiszerbiztonság, élelmiszerhigiénia, környezettudatosság, elhivatottság.

Célunk, hogy egyedi ízeink mellett ezek is híressé tegyék cégünket munkatársaink, partnereink és fogyasztóink körében.

Nemzetközi minőségbiztosítási rendszerek és 20 éves tapasztalat. Ezek szavatolják, hogy a Surjány Hús termelői húsboltjaiban garantáltan mindig friss, minőségi húsáruval és húskészítményekkel találkozhat. 1992 óta foglalkozunk sertésvágással, húsfeldolgozással, húskészítmény-gyártással, húsáru kis- és nagykereskedelemmel. Elkötelezettségünket leginkább vásárlóink hűsége, valamint termékeink egyre növekvő népszerűsége igazolja.

Felelősségteljes gyártástechnológiával, biztonságos szállítással és tárolással szolgáljuk az egészséges élelmiszerek előállítását fogyasztóink számára. Kizárólag kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagból dolgozunk, a legmodernebb gyártástechnológia felhasználásával és nagy szakértelemmel. A folyamatos, kimagasló minőséget cégünknél az 1998-ban bevezetett HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer, a 2004-től használt ISO 9001 nemzetközi szabvány, valamint az IFS minőségbiztosítási-rendszer is szavatolja.

Termékeinkkel a jelen generációit szolgáljuk ki, de úgy, hogy közben a jövő nemzedékeire is gondolunk. Ennek érdekében működési rendszerünk minden pontján a lehető legtöbbet teszünk környezetünk védelméért. Takarékosan bánunk erőforrásainkkal, üzemegységeinket ennek megfelelően alakítjuk ki. Cégünk az új évezred elvárásaihoz nem csak technológiáiban igazodott, élen járunk természeti értékeink megóvásában is.

Fontos számunkra, hogy ne csak termékeinkkel igazodjunk a magyar fogyasztók elvárásaihoz. Vásárlóink mellett a hazai termelők és a hazai munkahelyek iránt is elkötelezettek vagyunk. Teszünk a magyar gazdaság élénkítése érdekében is. Szeretünk hazai partnerekkel dolgozni, mert ez egyet jelent a kiváló és állandó minőséggel, szakértelemmel és odafigyeléssel. Kiváló alapanyagból készülő termékeink népszerűsége itthon és külföldön is töretlen, ennek köszönhetően viszonteladói- és bolthálózatunk évről-évre gyarapodik.

 

Weboldal: http://www.hus.hu

Kapcsolat:

SURJÁNY HÚS KFT.

Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 22.

Telefon: 06 (56) 590 100

Fax: 06 (56) 590 100

E-mail: surjany@hus.hu