Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Synergon

 

A SYNERGON Informatika Nyrt. vezető hazai tulajdonú, regionális szinten tevékenykedő megoldásszállító vállalat. A SYNERGON Csoport saját tőkéje meghaladja a 3,5 milliárd forintot. A SYNERGON megoldásszállítói tevékenységi körébe – Magyarországon és a régióban egyaránt – az informatikai rendszerintegráció tartozik. A társaság részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén jegyzik.

A csoport működése kiterjed Magyarországra, Csehországra, Szlovákiára és Bulgáriára.

A SYNERGON Csoport 2011-ben új működési irányelveket fogalmazott meg, és a cég átláthatóbb működése, valamint középtávú stratégiájának megvalósításának részeként a cégcsoportot holding struktúrává alakította át. Az anyavállalat, a SYNERGON Informatika Nyrt. a jövőben szakmai befektető társasággá alakul. Feladata a cégcsoport szakcégeinek irányítása, valamint további befektetési lehetőségek felkutatása Magyarországon és a környező kelet-közép európai térségben.

A SYNERGON az új stratégia részeként, megtartva a hagyományos rendszerintegrációs tevékenységet  más, mára sokkal jövedelmezőbb és nagyobb perspektívával rendelkező területek irányába is nyitott. A jövőben a Társaság nagyobb hangsúlyt helyez az outsourcing jellegű szolgáltatásokra és annak következő állomására, a cloud alapú megoldásokra is. 

A SYNERGON nyitott a kommunikációs szektor irányába is, gőzerővel haladnak a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt.-nél (BKV) bevezetésre kerülő, a budapesti közösségi közlekedés megújítását célzó FUTÁR rendszer munkálatai. A FUTÁR projekt szolgáltatásai az informatika és a távközlés elemeit együttesen felhasználva biztosítanak megfelelő forgalom-irányítási és utas-tájékoztatási eszközt a BKV, a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. és nem utolsó sorban az utasok számára.

A közel 20 éves piaci jelenlét, illetve az ügyfeleknek szállított szerteágazó informatikai rendszerek, és az így kialakult installált bázis létrehozása során a SYNERGON megismerte az egyes szektorok jellemző igényeit, főbb üzleti problémáit, valamint a piaci szereplők jellemző gondolkodásmódját, üzleti szemléletét. Mindezen tapasztalatok és referenciák a hazai informatikai piac élmezőnyébe emelik a Társaságot, egyben biztosítékot nyújtanak az ügyfeleknek, hogy az informatikai problémák a legjobb kezekbe kerülnek.

 

Weboldal: http://www.synergon.hu/

Kapcsolat:
SYNERGON INFORMATIKA NYRT.

Cím: 1191 Budapest,

Vak Bottyán utca 75. A-C,
Telefon: +36 (1) 399 5500
Fax: +36 (1) 399 5599
E-mail: info@synergon.hu

 
     
X