Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Számalk

 

A SZÁMALK Zrt. tagjaként a SZÁMALK Továbbképzés magas szintű számítástechnikai oktatások és ehhez kapcsolódó oktatási és informatikai szolgáltatások egyik legszélesebb palettáját nyújtja mind egyéni, mind pedig vállalati ügyfeleinek.

Célunk az igényekhez legjobban igazodó, időben és financiálisan is kedvező, minőségi oktatási megoldások biztosítása olyan szolgáltatásokon keresztül, melyek a megszerzett tudás hatékony felhasználását teszik lehetővé és mérhető üzleti értéket képviselnek.

Minőség

A SZÁMALK Zrt. Magyarország egyik vezető oktatási intézménye. Megoldásaink minőségére az oktatási és informatikai területen szerzett több mint 30 éves tapasztalat és nemzetközi kapcsolatrendszer adja a garanciát. Eredményeinket és munkánkat több neves hazai és külföldi díj és minősítés is fémjelzi. Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, melyet minőségirányítási rendszerünkben és minőségpolitikánkban is érvényre juttatunk.

Szakértelem

A képzések és konzultációs feladatok ellátásához több tízéves gyakorlattal és referenciákkal és nemzetközi minősítésekkel rendelkező IT (rendszermérnök, fejlesztőmérnök) és HR trénerek, főiskolai és egyetemi oktatók, és tapasztalt eladástechnikai, termékmenedzser szakemberek állnak rendelkezésre.

Rugalmasság

Saját telephelyen, korszerű infrastruktúrával és a legmodernebb számítástechnikai eszközökkel felszerelt, oktatótermekkel rendelkezünk, melyek a legkülönbözőbb informatikai és nem-informatikai oktatások lebonyolítását is lehetővé teszik. Cégkapcsolataink révén Budapesten kívül, Magyarország számos más pontján is lehetőség van oktatási megoldásaink megvalósítására.

Meghirdetett tanfolyamaink mellett testre szabott vállalati képzések, és egyedi oktatási projektek lebonyolítását is vállaljuk.

 

Weboldal: http://www.szamalk.hu/

Kapcsolat:
Számalk Zrt.

Cím: 1119 Budapest,

Mérnök u. 39.
Telefon: +36(1) 203-0304
Fax: +36(1) 203-0318

 
     
X