Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Szarvasi

 

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. 1952-ben alapult, magyar ipari termelő és kereskedelmi vállalkozás. 1998-ban az ipari szövetkezetből átalakulással (általános jogutódlással) létrejött a kizárólag magyar tulajdonosi körrel rendelkező részvénytársaság, amely az eredetileg elkezdett és rövid időn belül sikerre vitt tevékenységet gyakorolja jelenleg is eredményesen.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatunk az elmúlt évtized, valamint a jelenlegi gazdasági helyzet nehézségei és az erős konkurencia ellenére, napjainkban is hazánk legnagyobb lámpa- és világítótest gyártó üzeme. Az évi mintegy félmillió lámpa előállításához szükséges műanyag-, fa-, és fém alkatrészek saját üzemeinkben készülnek, emellett saját galvanizáló, valamint festő gyártósorokkal is rendelkezünk. Üveghajlító üzemünkben – amely Európában az egyik legnagyobb teljesítményű ilyen üzem – négy hatalmas ipari kemence segítségével folyamatosan állítjuk elő a modern világítástechnikában igen kedvelt, szebbnél-szebb üvegburákat és üveglapokat.

 

Az általunk gyártott termékek megbízhatóságát és kiváló minőségét tanúsítja, hogy a hazai értékesítésen túl, az export révén lámpáink 70%-a kerül forgalmazásra világszerte.

 

A részvénytársaságunk által készített hagyományos (kotyogós) és elektromos kávéfőzők megbízható működésük és hosszú élettartamuk okán a magyar háztartások igen kedvelt és elengedhetetlen felszerelései, valamint nagy népszerűségnek örvendenek egyéb háztartási kisgépeink is, pl. egy- vagy kétlapos tűzhelyeink és vasalóink.

 

A magas műszaki tartalmat szakképzett mérnökeink, a megbízhatóságot és kiváló minőséget pedig az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer garantálja a termékfejlesztés és -előállítás során.

 

A vásárlásra kedvet kapott érdeklődőket szeretettel várjuk mintaboltjainkban – Szarvason, Budapesten, Szombathelyen, Békéscsabán -, továbbá viszonteladóink üzleteiben, és hamarosan megnyíló webáruházunkban.

 

Weboldal: http://www.vasipari.hu/

Kapcsolat:
Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.

Cím: 5540 Szarvas,

Szabadság u. 64-66.
Telefon: +36 66 620-800
Fax: +36 66 620-808
E-mail: titkarsag@vasipari.hu