Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Telki Magánkórház

A márka rövid bemutatása és története:

 

1998-ban megnyitottuk Magyarország első magánkórházát. Az intézmény alapítója Kovács Gábor befektetőként felismerte, hogy a hazai orvos- és ápolóképzés tudásbázisán van helye egy szolgáltatásaiban ezt képviselő magánintézménynek. A tulajdonos hosszú távú befektetési koncepcióját jelzi, hogy a Kórház a gyógyítási tevékenységet 12 éve kizárólag saját tulajdonú ingatlanokban és eszközparkkal végzi.

A rendszerváltás óta a Telki Kórház épülete az Állami Egészségügyi Központon kívül az egyedüli olyan intézmény Magyarországon, mely a tervezés fázisától kezdve a megvalósulásáig az egészségügyi ellátó, szolgáltató funkciót hivatott betölteni: a terek tágassága, a szobák belmagassága és fényessége, a betegútvonalak átláthatósága, a kényelmi funkciókon túl a funkcionális gépészeti, építészeti megoldások mind-mind ezt a célt szolgálják.

Mátrix kórházként a beteget helyezzük az ellátás középpontjába. Nem osztályról-osztályra jár a páciens, hanem a különféle specialisták jönnek a beteg ágyához. Felgyorsul a diagnózis felállításának folyamata, optimalizálni tudjuk a kezeléseket.

Alapításunk óta 40.000 beteg fordult meg az intézményünkben, 180 orvossal áll a kórház kapcsolatban és 3.000 gyermek született nálunk. Minden beteg, eset emelte a betegellátás nívóját, hiszen a visszajelzéseikből, tapasztalatainkból javítottuk, építettük a szolgáltatási színvonalat.

Közel 10 éves működési tapasztalat alapján 2008-ban a tulajdonos úgy döntött, hogy bővíti az intézményt: megnyitottuk a Budakeszi út 36/C. szám alatt található új, 28 szakma működését integráló járóbeteg szakrendelőt.

A 2008-ban elkezdett bővülés 2010-ben is folytatódott: stratégia partnerségi megállapodást kötöttünk Magyarország vezető foglalkozás-egészségügyi, üzemorvosi ellátójával a MEDICINA-Csoporttal. Célunk az alapellátástól a kórházi kezelésekig jelentkező igények teljes körű kielégítése. Ma Magyarországon az emberek többségét kizárólag az üzemorvosa látja éves rendszerességgel. Kimagasló szerepe van a foglalkozás egészségügynek a betegségek megelőzésében, az egészségtudatos életmódra felkészítésben és a vezető halálozási okok között szereplő betegségek kiszűrésében.

Telki eddigi története a folyamatos átalakulásokról, stratégiai kihívásokról szólt, melyek mindig a betegellátás tökéletesítése érdekében történtek. Hisszük, hogy az általunk megtett út nem megspórolható, szükségszerű tapasztalatszerzés volt. Jelenleg ez az egyedüli magán egészségügyi intézmény, melyben az alapellátástól a járóbeteg szakrendelésen (SZTK) keresztül a kórházi fekvőbeteg ellátásig a betegek mindvégig egyenletesen magas színvonalú szakszerű ellátásban részesülnek.

Miért Telki?

Biztosítjuk pácienseinknek, hogy az orvostudomány mai állása szerinti legmegfelelőbb ellátásban részesüljenek.

Biztosítjuk a szabad orvosválasztás jogát. A kórház mátrix rendszerének köszönhetően akár egy beavatkozásra is szerződést kötünk azon orvossal, akit a beteg kiválasztott.

Biztosítjuk betegeink számára, hogy egy kórház fegyelmezett keretei között és annak szakmai hátterével, de egy hotel kényelmével gyógyuljanak.

Érdekeltek vagyunk betegeink gyors felépülésében. Törekszünk arra, hogy pácienseink a lehető legrészletesebb tájékoztatásban részesüljenek nemcsak az orvosi állapotukról, hanem az igénybe vett szolgáltatás áráról, kedvezményekről, fizetési módokról is.

Tiszteletben tartjuk pácienseink legértékesebb vagyonát: az idejét.

A gyermekek kiemelt figyelemben részesülnek nálunk. Olyan környezetben várjuk a legkisebbeket, ahol a lehető legkevesebb stressz éri őket a vizsgálat előtt és annak folyamán is. Rendkívül fontos a számunkra, hogy a szülő teljes körű és részletes tájékoztatást kapjon gyermeke egészségügyi állapotáról. Nincs rossz vagy laikus kérdés.

Várjuk a mozgásukban valamilyen mértékben korlátozott embereket is. Akadálymentes környezetben, jól áttekinthető épületben biztonságosan közlekedhetnek, gyógyulhatnak.

Nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikumra, az egyensúlyra. Feng-shui szerint kialakított kerttel, eredeti műalkotásokkal a gyógyulást nagyban segítő harmonikus környezetet teremtünk betegeinknek.

Dolgozóink munkakörülményei lehetővé teszik, hogy kipihenten, koncentráltan teljes emberként tudjanak a hivatásukkal a gyógyítással, ápolással foglalkozni.

Törekszünk arra, hogy a magyar társadalomban kialakuljon az igény a betegségek megelőzésére, a korrekt és számon kérhető orvosi szolgáltatás igénybevételére. Célunk az, hogy érvényesüljön a betegekért folytatott szabályozott, korrekt piaci verseny az egészségügyben, ezáltal a betegellátás színvonala emelkedjen Magyarországon.

 

Weboldal: http://telkikorhaz.hu/

Kapcsolat:

Telki Kórház Kft.

Cím: 2089 Telki,

Kórház fasor 1.
Telefon: +36 (40) 372 300

Fax:  +36 (26) 372 267

E-mail: info@telkikorhaz.hu