Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

ujHÁZ Centrum

 

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

 

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie? A válasz egyetlen szó: bizalom.

Bízzon egy olyan vállalatban, amely idén ünnepli 15. születésnapját, így másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!

Bízzon a 76 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!

Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!

És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri 2010-ben a rangos Busieness SuperBrands és MagyarBrands díjakkal tüntetett ki.

 

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

 

Weboldal: http://www.ujhazcentrum.hu/

Kapcsolat:
újHÁZ Építőanyag Nagykereskedelmi Zrt.

Cím: 9024 Győr,

Zrínyi u. 60.
Telefon: +36 (96) 513-790
Fax: +36 (96) 529-602
E-mail: info@uj-haz.hu