Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Vatera

A márka rövid bemutatása és története:

 

A Vatera.hu a több mint 1.400.000 regisztrált felhasználójának köszönhetően a hazai elektronikus kereskedelem legfontosabb szereplője. A Vatera.hu oldal 2000-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse Az aukciós és kereskedelmi portál 2006-ban és 2007-ben is elnyerte a hazai Év Internetes Kereskedője címet.

Az online piacteret néhány hazai egyetemista alapította 2000-ben elkötelezve magukat annak, hogy hazánkban egy új kereskedelmi platformot létrehozva a Vatera bárki számára lehetővé tegye az interneten keresztül történő kereskedést. Azóta is a Vatera küldetése az, hogy a felhasználók bizalmára építve a vásárlók és eladók egymásra találását segítse egy olyan piactéren, ahol a legnagyobb kínálat és a versenyképes ajánlatok egyszerre vannak jelen. A vaterázók egyszerre lehetnek eladók és vásárlók is, így szinte bármely termék adásvételére lehetőség van az oldalon kényelmesen akár otthonról, az interneten keresztül.

A Vatera.hu ügyfelei lehetnek magánszemélyek és gazdasági társaságok egyaránt. A vásárlók mára már több mint 2.000.000 feltöltött termék között böngészhetnek, legyen szó használt és új termékekről, licites vagy azonnali vásárlás lehetőségét jelentő fix áras aukciókról. A Vaterán olyan ritkaságokat is megtalálhat, melyeket máshol nem tud megvásárolni, és egyben sok gyűjtő (pénzérme, bélyeg, könyv, régiség stb.) találkozóhelye és fóruma is a Vatera.hu már a kezdetektől fogva. A Vatera minden vásárló számára lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában, helytől függetlenül rátaláljon az általa keresett termékekre. Így a piactér nem csak a magánszemélyeknek, de cégeknek, gyártóknak és vállalkozóknak is lehetőséget nyújt, hogy kínálatukkal egyszerűen és célzottan, több tízezres vásárlói kört érjenek el egy adott kategóriában - néhány egyszerű lépéssel.

Számunkra fontosak a felhasználóink. Oldalunkon segítünk a biztonságos vásárlásban és a hatékony eladásban! Profi Eladó Programunk keretében eladóink a kiemelt ügyfélszolgálatunk és a kedvezmények előnyeit is élvezhetik. Jótékonysági Árveréseink során rendszeresen társadalmi ügyeket és kezdeményezéseket támogatunk. Vatera Premier sorozatunkkal egyedi termékek gyűjtőinek, exkluzív márkák rajongóinak kedvezünk, akik az adott termékeket először a Vaterán vásárolhatják meg hazánkban - még a boltokba kerülés előtt. A Premier árverésen befolyt összegeket is rendszerint jótékonysági célra ajánljuk fel. A Vatera folyamatosan nagyszabású promóciókkal és reklámokkal támogatja az oldal működését, melynek hatására újabb és újabb vásárlók számára jelent a Vatera alternatívát a vásárlásokra, ezzel élénkítve az eladók kereskedését is.

A Vatera működése során nem csak a felhasználók bizalmát és hűségét, de szakmai körök elismeréseit is elnyerte. A Red Herring kaliforniai szaklap versenyének döntőbe jutása után 2006-ban és 2007-ben is megkapta a hazai Év Internetes Kereskedője címet, mely díjat azóta támogatóként segít a piactér. A Vatera 2009-ben elnyerte a Superbrands minősítést, 2010-ben pedig a reklámszakma Arany Penge díjjal jutalmazta első integrált kampányunkat.

A Vatera a dél-afrikai Naspers Médiavállalat regionális vezető e-kereskedelmi portáljait összefogó allegroup Kft. cégcsoport tagja. A Medián Közvélemény és Piackutató Intézet által üzemeltetett www.webaudit.hu 2011. februári adatai alapján a www.vatera.hu piactér Magyarország leglátogatottabb és legnagyobb lapletöltés számmal rendelkező e-kereskedelmi oldala. A napi egyedi látogatók átlaga mára túllépte a 275.000 főt, az átlagos napi oldalletöltések száma pedig meghaladja a 9,5 milliót. A mért lapletöltések alapján a Vatera.hu a 10 legnagyobb magyar weboldal között foglal helyet. Az oldalon regisztrált felhasználók száma 2011. januárjában meghaladta az 1.400.000 főt, akik több mint 2 millió feltöltött termék aukciója között válogathatnak.

A weboldalon a hagyományos termékek, régiségek, műszaki cikkek, játékok mellett autókat, ingatlanokat és különlegességet is találunk. Előfordult már a kínálatban többek közt kora jégkorszaki iszaptóba fulladt barlangi medve koponyája, sétapálca kézzel faragott fa sasfejjel és kihúzható tőrrel; rendőrségi körözés 1850-ből, házi szauna, sétarepülés Budapest felett; köldökszösz, falra szerelhető pénzbedobós vonalas telefon, nyerőautomata otthoni használatra, jacht, de megcsalt feleség férjének holmijaival, és titokzatos angol ládákkal is találkozhattak már felhasználóink.

 

Weboldal: http://www.vatera.hu

Kapcsolat:

allegroup.hu Kft.

Cím: 1074 Budapest,

Rákóczi út 70-72.

Fax: +36 (1) 336 0345

E-mail: info@allegroup.hu