Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Waberer’s

A közúti fuvarozási szolgáltatás cégcsoportunk legdinamikusabban fejlődő területe, ahol biztonságot, idő- és költséghatékonyságot, rugalmasságot kínálunk ügyfeleinknek.

A Waberer’s Csoport rendelkezik Közép-Kelet-Európa legnagyobb és Európa legkorszerűbb saját tulajdonú gépjárműparkjával. A több mint 2500 szerelvényből álló flotta egyedülálló fuvarkapacitást és rugalmasságot biztosít.

Európa összes országa felé irányuló pontos szolgáltatást biztosító gépjárműveink műszaki szempontból megfelelnek a legszigorúbb hazai és európai környezetvédelmi előírásoknak. A járműfelépítmények könnyen kezelhetőek, elősegítve ezzel a gyors és biztonságos rakodást. A járművekkel kialakított állandó kommunikációs kapcsolat segítségével megbízóink pontos tájékoztatást kaphatnak árujuk pillanatnyi helyzetéről.

Annak érdekében, hogy az Önök megelégedésére tartósan magas színvonalon szolgáltathassunk, a kereskedelmi tevékenységünket centralizáltuk, létrehozva két igazgatóságot, a Stratégiai és az Operációs Kereskedelmi Igazgatóságot. A fuvarozás területét ezzel szemben decentralizáltuk. Kisebb egységeket hozunk létre, hogy a kisvállalatok emberközpontúsága és átláthatósága ötvöződjön a nagyvállalati rendszer előnyeivel. Így mód nyílhat arra, hogy jobban figyelembe lehessen venni az egyéni érdekeket.

A szervezet átalakítás keretében a Waberer’s irányításában még fokozottabb figyelmet kapnak partnereink és az eddiginél is nagyobb felelősséggel, gondossággal kezeljük megrendelőinket.

Weboldal: http://www.waberers.com/

Kapcsolat:
Waberer’s International Zrt.

Cím: 1239Budapest,

Nagykőrösi út 351.
Telefon: +36 (1) 421 6666
Fax: + 36 (1) 421 6699
E-mail: info@waberers.com