Display 8 - 2021

 
DÍJAZZUK A MAGYAR MÁRKÁT!
 

     A BÁBOLNA TAKARMÁNY hazánk egyik legjelentősebb premix- és takarmánygyártója. Takarmány előkeverékek és késztakarmányok gyártásával és értékesítésével foglalkozik valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére. A márka idén hatodik alkalommal MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka és Business Superbrands díjban is részesült.
 

 A K&V immár 30 éve a legnagyobb odafigyeléssel és kimagasló szakértelemmel gondoskodik megbízói árujáról. A márka elkötelezett amellett, hogy szolgáltatása megbízhatóságával és kimagasló színvonalával egy új minőséget teremtsen a logisztikában, amely hozzájárul megrendelői üzleti sikeréhez és növeli termékeinek, szolgáltatásainak értékét.

 

A MENTAVILL épületvillamossági termékeket forgalmazó, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Ismert gyártók termékei mellett saját márkás termékeket is kínálnak. Az ország egész területén szállítanak szaküzleteknek, kivitelező vállalatoknak, villanyszerelőknek, barkácsáruházaknak és hipermarketeknek.

 

A Magyar Építő Zrt. több mint 130 éve, a magyar építőipar egyik legrégebbi és legjelentősebb szereplője. A márka munkája közismert, a budapesti városképet meghatározó épületek, és nagyléptékű vidéki fejlesztések fémjelzik, melyet számos rangos elismerés is bizonyít.

  A Számlázz.hu Magyarország vezető online számlázója, a NAV-álló számlázást fontosnak tartó, profi vállalkozók megoldásszállítója. 2005 és 2022 között több mint 540 ezer egyéni vállalkozó, cég és könyvelő választotta pénzügyi adminisztrációjának támogatásához.