A Program

             
  dr. Serényi János
a MagyarBrands program elnöke
 
     

A MagyarBrands program immáron tizenkét éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

„A pandémia – az élet oly sok területéhez hasonlóan – a vásárlói elvárásokat is alaposan módosította.
Az ismertség, a kedveltség, az ár mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan értékek, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés és a támogatás. Ez a tendencia a hazai márkák körében is jól érzékelhető: nem csak eladni, hanem adni, segíteni is akarnak. A márkák ma már nem csak a vevőhöz, hanem az Emberhez is szólnak. Az elismerő gratuláció ezért is jár a legjobbaknak..”

SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁG 

DÍJAZZUK A MAGYAR MÁRKÁT!

ÍZELÍTŐ A MAGYARBRANDS DÍJAS MÁRKÁKBÓL!

 

     A BÁBOLNA TAKARMÁNY hazánk egyik legjelentősebb premix- és takarmánygyártója. Takarmány előkeverékek és késztakarmányok gyártásával és értékesítésével foglalkozik valamennyi gazdasági haszonállatfaj és hobbiállat részére. A márka idén hatodik alkalommal MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka és Business Superbrands díjban is részesült.
 

 A K&V immár 30 éve a legnagyobb odafigyeléssel és kimagasló szakértelemmel gondoskodik megbízói árujáról. A márka elkötelezett amellett, hogy szolgáltatása megbízhatóságával és kimagasló színvonalával egy új minőséget teremtsen a logisztikában, amely hozzájárul megrendelői üzleti sikeréhez és növeli termékeinek, szolgáltatásainak értékét.

 

A MENTAVILL épületvillamossági termékeket forgalmazó, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Ismert gyártók termékei mellett saját márkás termékeket is kínálnak. Az ország egész területén szállítanak szaküzleteknek, kivitelező vállalatoknak, villanyszerelőknek, barkácsáruházaknak és hipermarketeknek.

 

A Magyar Építő Zrt. több mint 130 éve, a magyar építőipar egyik legrégebbi és legjelentősebb szereplője. A márka munkája közismert, a budapesti városképet meghatározó épületek, és nagyléptékű vidéki fejlesztések fémjelzik, melyet számos rangos elismerés is bizonyít.

  A Számlázz.hu Magyarország vezető online számlázója, a NAV-álló számlázást fontosnak tartó, profi vállalkozók megoldásszállítója. 2005 és 2022 között több mint 540 ezer egyéni vállalkozó, cég és könyvelő választotta pénzügyi adminisztrációjának támogatásához.
     A BradoLife készítmények gyártója, a szegedi Florin Zrt. évtizedek óta a fertőtlenítőszerek szakértője Magyarországon. Tudása és tapasztalata garanciát jelent arra, hogy a vásárlók hazai termékekkel maximális biztonság mellett védekezhessenek a fertőzésekkel szemben.
 

A KöBE Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, nem életbiztosítója. Az alapítás óta eltelt több mint 25 év során a non-profit szervezeti forma határozta meg a KÖBE működését, amely ezáltal a tagok biztosítási igényeit mindig a lehető legkedvezőbb feltételek mellett igyekezett kielégíteni.

 

A Márka az egyik legrégebbi magyar üdítő, igazi magyar szabadalom. Az elmúlt 45 év tradícióinak, a jelenlegi és jövőbeni innovációknak köszönhetően pedig az első számú magyar üdítőitalgyártóvá vált  mára. Márka. Vállald be! 

 

A Polcz termékek adalékmentes készételek, melyek két perc alatt mikróban melegíthetők, és mentesek mindenféle adalékanyagtól, nem tartalmaznak cukrot, tejet, tojást és tartósítószert sem. Praktikus megoldást jelentenek az egészséges életmód követőinek, és még finomak is.

  A 30 éves REGIO JÁTÉK Magyarország legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházlánca. A ma is száz százalékban magyar tulajdonban lévő REGIO JÁTÉK családi vállalkozás, jelenleg országszerte 42 áruházzal rendelkezik, és  nemzetközi játékmárkák kizárólagos magyarországi forgalmazója, mint a Ravensburger, a Disney vagy a SIKU.