Magyarbrands Pályázat 2021

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

Kiváló Munkáltatói Márka 
 

A MagyarBrands Program  a legkiválóbb hazai munkáltatók munkáját is díjazza. A díj elnyerésének alapfeltétele, hogy a pályázó márkának nyernie kell a Kiváló Fogyasztói Márka, a Kiváló Üzleti Márka vagy az Innovatív Márka Kategóriában.

Kiváló Munkáltatói Márka
 

KÉRDŐÍV

 
További feltétel, hogy a pályázó márkának a Kiváló Munkáltatói Márka kategória feltételeinek is meg kell felelnie, amely az alábbi szempontokat vizsgálja:

  • HR adatok: Munkatársak számának, béreknek a változása, fluktuáció mértéke
  • Munkáltatói márkaépítés gyakorlata: Megfogalmazott munkáltatói vízió, és a megvalósítására tett gyakorlati intézkedések
  • Munkahelyi Vonzerő: A vállalat milyen béren kívüli juttatásokat ad, milyen aktivitást végez a munkáltatói környezet javítása érdekében, kiemelten a beilleszkedést és lojalitást segítő programok során

A Kiváló Munkáltatói Márka kategóriára pályázni kizárólag a fenti online kérdőív kitöltésével lehetséges

Kiváló Munkáltatói Márka pályázati határidő: 2021.08.15.

 

MagyarBrands Kiváló Fogyasztói, Üzleti, Innovatív márka kategóriák

Pályázati határidő az alapkategóriákra - Kiváló Fogyasztói, Üzleti és Innovatív márka kategóriára -  lejárt. 
Jelenleg a Magyarbrands 2021 program alapkategóriáiban a kiválasztás zajlik, az eredményekkel várhatóan szeptember végén jelentkezünk!
 

Kiváló Fogyasztói
Márka

Kiváló Üzleti
Márka

Innovatív
Márka
 

A pályázaton való részvétel díjmentes. A minősítést elnyert brandeknek lehetőségük nyílik a MagyarBrands logó használatára jogdíj megfizetése mellett, valamint a többi, MagyarBrands-díjas, piacvezető márkával közös médiakampányban, tréningeken és márkakutatási lehetőségekben is részt venni a Brandexcellence Program keretében.

A pályázatok kizárólag elektronikus úton nyújthatóak be az info@magyarbrands.hu és/vagy  inzam.andrea@magyarbrands.hu email címen. 

A következő, Magyarbrands 2022 program várható indulása: 2022 március.