Magyarbrands Pályázat

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

MagyarBrands Kiváló Fogyasztói, Üzleti, Innovatív márka kategóriák
 

Kiváló Fogyasztói
Márka

Kiváló Üzleti
Márka

Innovatív
Márka

A pályázaton való részvétel díjmentes. A minősítést elnyert brandeknek lehetőségük nyílik a MagyarBrands logó használatára jogdíj megfizetése mellett, valamint a többi, MagyarBrands-díjas, piacvezető márkával közös médiakampányban, tréningeken és márkakutatási lehetőségekben is részt venni a Brandexcellence Program keretében.

A pályázatok kizárólag elektronikus úton nyújthatóak be az info@magyarbrands.hu és/vagy  inzam.andrea@magyarbrands.hu email címen. 

A MagyarBrands 2022 pályázati időszak lezárult. 

 

Kiváló Munkáltatói Márka 
 

A MagyarBrands Program  a legkiválóbb hazai munkáltatók munkáját is díjazza. A díj elnyerésének alapfeltétele, hogy a pályázó márkának nyernie kell a Kiváló Fogyasztói Márka, a Kiváló Üzleti Márka vagy az Innovatív Márka Kategóriában.

Kiváló Munkáltatói Márka

 
További feltétel, hogy a pályázó márkának a Kiváló Munkáltatói Márka kategória feltételeinek is meg kell felelnie, amely az alábbi szempontokat vizsgálja:

  • HR adatok: Munkatársak számának, béreknek a változása, fluktuáció mértéke
  • Munkáltatói márkaépítés gyakorlata: Megfogalmazott munkáltatói vízió, és a megvalósítására tett gyakorlati intézkedések
  • Munkahelyi Vonzerő: A vállalat milyen béren kívüli juttatásokat ad, milyen aktivitást végez a munkáltatói környezet javítása érdekében, kiemelten a beilleszkedést és lojalitást segítő programok során.