Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Cardo

A Cardo a legerősebb magyar márka magas minőségű alvástermékek gyártásában.* Erős regionális jelenléttel, több, mint 100 év tapasztalatával és bútorgyártási hagyományával.

 

Computherm

A Quantrax Kft. a COMPUTHERM márkanév tulajdonosa és a COMPUTHERM termékek gyártója. 1994-es alapítása óta kizárólag magyar tulajdonban lévő innovatív vállalkozás

 

RS Bútor

Az 1992-ben induló márka, az RS Bútor immáron 28. éve a hazai bútorkereskedelem meghatározó szereplője. 

 

Fixfogsor

A Fixfogsor® Rendelő megalapításának az ötlete 15 éves implantológiai tapasztalatra épülve 2010-ben született meg. 

 

Tihany

A Tihany márka camembertjeivel vált nevezetessé, melyek megbízható magas minőséget, frissességet és különlegességet jelentenek a magyar sajtpiacon. 

 

Tigáz

A Tigáz Zrt. földgázt értékesít Magyarország észak- keleti régiójában, megközelítőleg az ország területének egyharmadán.

 

SZERENCSI

A SZERENCSI egy nagy múltra visszatekintő, tradicionális, hazai márka, amely a „cicás” kakaóval kezdte hódítását a piacon. Kezdetben csokoládé és csokoládés készítmények, később drazsé, különböző bonbonok, desszertek, macskanyelv és cukorkák hagyták el a gyárat. A rendszerváltás utáni beruházását követően SZERENCSI néven édesipari és ipari félkész termékek készülnek, elsősorban jégkrémek, müzlik, cukrász- és péksütemények, valamint instant kávékészítmények.

 

Szemem Fénye Alapítvány

Az, hogy ma már hazánkban nem csak gyermekhospice gondoskodásról, hanem szakmáról is beszélhetünk, egy civil szervezet, a Szemem Fénye Alapítvány elkötelezett feladatvállalásának köszönhető. 

 

Széchenyi Kártya Program

2002-ben indult el a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségeinek javítására létrehozott Széchenyi Kártya Program, és mára a vállalkozások hitelességének jelképe lett.

 

szallas.hu