Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Axel

Nyolc éve foglalkozunk számlázó és egyéb ügyviteli programok fejlesztésével és forgalmazásával, vevőink száma minden évben megduplázódik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a NAV (APEH) munkatársaival, így mindig friss információkkal rendelkezünk a jogszabály változásokról.Szoftverünket a Felhasználó számára fejlesztettük és kezeléséhez nincs szükség sem speciális számítástechnikai tudásra, sem az adójogszabályok részletes ismeretére. A program rendelkezik ezen tudással, így leveszi a terhet az felhasználóról.

 

Aranynektár

Ha a mézről beszélünk az Aranynektár (Golden Nectar) egy elismert név egész Európában. Magyarország az EU-n belül a legnagyobb mézexportőr és a  magyar méz 35-40%-át az Aranynektár vásárolja fel a méhészektől. 

 

Anna Grand Hotel

A négycsillagos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Közép–Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest.

 

Amodent

Az Amodent fogkrém márka 1965 óta elérhető áron kínál kiemelkedő minőséget a magyar fogyasztóknak. Az Amodent fogkrémben található ásványi anyagok serkentik a természetes remineralizációs folyamatokat, azaz a fogak ásványi anyagokkal való feltöltését.

 

Agroker

Az Agroker Holding Zrt. Kelet-Magyarország legnagyobb vállalkozásai közé tartozik. A félszáz évre visszatekintő cég sikeresen ötvözi a tradíciót a modernitással. 

 

Arcadom

 

Az Arcadom Építőipari Zrt. több mint egy évtizede, 1996 szeptembere óta aktív és állandó szereplője a magyar építőipari piacnak. A társaság jegyzett tőkéje 550 millió Ft, fennállása óta több mint 1,5 millió m2 épített és csaknem 207,500 millió Ft építési forgalmat realizált.

 

 

Állami Nyomda

Az Államnyomda jogelődjét, mint a bécsi Császári és Királyi Udvari és Államnyomda fiókját Temesváron létesítették. 1868-tól a Magyar Királyi Állami Nyomda kincstári tulajdonba került, Budára költözött és önállóan működött tovább pénzügyi, honvédségi kincstári nyomtatványokat, értékcikkeket állítva elő.

 

Alföldi Nyomda

1560 decembere: Huszár Gál protestáns vándorprédikátor nyomdájával az ellenreformáció üldözése elől Kassáról Debrecenbe menekül, s befejezi (Moson) magyaróvárott megkezdett Énekeskönyvének nyomdai munkáit. Működésbe hozott sajtójával létrejön a történelmi Magyarország időrendben 9. nyomdája.

 

Akker-Plus

Húsz éve történt,

„Saját boldogságunk, jobb jövõnk a kezünkben van.
  Ezt a lehetõséget nem szabad elszalasztani.”

 

Auguszt Cukrászda

Az Auguszt Cukrászda egyike Budapest híres, patinás cukrászdáinak, ami ma három helyen is üzemel.