Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Saldo

A Saldo Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Zrt. (Fővárosi Bíróság, Cégbíróság; Cg. 01-10-042131) 100%-ban magyar tulajdonú, zártkörűen működő részvénytársaság.

 

Salvus

Bükkszék változatos természeti környezetben lévő üdülőfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Tarna völgyének peremén fekszik. Itt kerül kitermelésre 540 m mélyről a hazánkban egyik legnépszerűbb, 40 °C hőmérsékletű SALVUS gyógyvíz.

 

Sicontact

SICONTACT A Sicontact Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő szoftverdisztribútora. A 2003-ban alakult vállalat végzi az ESET több mint 160 országban jelen lévő, vezető vírusirtó termékének, a NOD32-nek a forgalmazását. A Sicontact Kft. Magyarországon az ESET termékeivel piacvezető mind a lakossági, mind a vállalati szegmensben.

 

Sikér

Az 1992. tavaszán - kizárólag magyar magánszemélyek által Betéti Társaság formájában - alapított Sikér lisztnagykereskedőként indult. Akkori célunk az volt, hogy a központi elosztáson alapuló, gabonatrösztös gondolkodásmódot felváltva, a felhasználóknak és feldolgozóknak alternatív lehetőséget nyújtsunk az alapanyag piaci alapokon történő szabad megválasztására és megvásárlására.

 

Silvanus

A Silvanus Díszfaiskola 30 éves múltjával napjaink Magyarországának egyik meghatározó díszfaiskolája. A faiskolai termesztést Németh Jenő cégtulajdonos 1980-ban indította el.Családi házuk kertjében örökzöldeket és lombhullató dísznövényeket szaporított, nevelt és értékesített.

 

Sió

A SIÓ-ECKES Kft. Magyarország vezető gyümölcslé gyártója, az ágazat meghatározó szereplője. Zamatos gyümölcsökből, a magyar ízvilágnak megfelelően előállított termékeinek és a vásárlók döntésének köszönhetően a magyar gyümölcslé piac vezetője.

 

Sky Marketing

A Sky Marketing Kft. immár 20 éves múltra tekint vissza, a vezetők 35 éves szakmai tapasztalatával és a kiépített ügyfélkörrel meghatározó piaci szereplőnek számít a magyar és nemzetközi tulajdonú full service ügynökségek között.

 

SOLVO

A SOLVO Biotechnológiai Zrt. magyar tulajdonú független, innovatív biotechnológiai vállalat. A cég fő tevékenysége a gyógyszerjelöltek felszívódási tulajdonságait jelentősen befolyásoló membrán transzporter fehérjék in vitro és in vivo vizsgálataira alapuló tesztrendszerek fejlesztése és értékesítése, gyógyszerfejlesztés, valamint orvosi diagnosztikai eljárások kifejlesztése és értékesítése. 

 

Soós Premio

Termékskálánk a hagyományos magyar-konyha alapját képező tésztafajtáktól a modern olasz konyhában mindennap használatos tésztafajtákig terjed. Házi jellegű száraztésztáink gondosan válogatott friss tojás felhasználásával készülnek.

 

Soproni

A Soproni Sörgyár alapítása óta eltelt több mint egy évszázadban az ott gyártott terméket több különböző néven is forgalmazták. Elsőként Soproni Ászoknak hívták, később a neve Soproni Világos Sör, Ászok, majd 1986-tól ismét Soproni Ászok lett. 1997-ben kezdődött meg a márka tudatos építése és széles körű reklámozása. A termék népszerűsége és forgalma 2002-ig folyamatosan növekedett, ám a sörpiac feldúsulásának következményeként ekkor az eladások elkezdtek visszaesni.