Márka adatlapok

Ezen az oldalon magyar márkák történetét mutatjuk be.

1-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Soós Premio

A márka rövid bemutatása és története:

 

Termékskálánk a hagyományos magyar-konyha alapját képező tésztafajtáktól a modern olasz konyhában mindennap használatos tésztafajtákig terjed. Házi jellegű száraztésztáink gondosan válogatott friss tojás felhasználásával készülnek.

Soós Tészta Kft 1981-ben alakult. A kezdetekkor tevékenységünk kisipari körülmények között folyt, hagyományos, nyújtáson alapuló technológiával, minimális gépesítéssel.

Az első évek sikerei következtében 1999-ben, új zöldmezős beruházás keretén belül megépült a vecsési tésztaüzem. A gyors fejlődés, szinte az összes multi cégbe való beszállítás magával hozta a minőségbiztosítási rendszerek bevezetését (HACCP, ISO 9002), illetve egy rendkívül korszerű olasz technológiát alkalmazó (ITALPAST tésztagyártó gépek) gépsor telepítését.

A 2004-es év komoly sikertörténet a cég életében. Tavasszal átadtuk az új raktárházat, új minőségbiztosítási rendszert vezettünk be, és szintén ugyanebben az évben a „Magyar Termék Nagydíj” Dicsérő Oklevelét is átvehettük a Parlamentben.

Ezt követte a tojásfeldolgozó csarnok építése, mely a kitűnő és házias jelleg kelléke, hiszen a friss tojás és jó minőségű liszt – a tökéletes alapanyagok – határozzák meg a Soós tészta ízvilágát és jellegét.

Az évek során a folyamatos fejlesztéssel mindig arra törekedtünk, hogy – megőrizve a házias jelleget – a minőség egyre magasabb színvonalú legyen, és természetesen a cél ennek megtartása, és folyamatos ellenőrzése. Jelenleg a kor szellemének megfelelő, az Európai Unióban is elfogadott, modern gépek segítségével készítjük termékeinket. Üzemünk mind külsőleg, mind belső kialakításban euro-konform.

 

Weboldal: http://www.soosteszta.hu/

Kapcsolat:

SOÓS TÉSZTA KFT.

Cím: 2220 Vecsés Almáskert út 2

Telefon: +36 29 351 350

Fax: +36 29 353 977